sunnuntai 13. elokuuta 2017

Maisteri täällä hei!

Hei vaan hei!
Mikäs tämä tällainen blogi olikaan? Vähän melkein ujostuttaa naputella tänne, mutta enpä anna sen häiritä!
Mitä kuuluu?


Täällä päässä blogia eletään jonkin näköistä pientä siirtymävaihetta. Viime vuosi sisälsi kaksi gradua ja vajaat sata muuta opintopistettä - vähän meinasi välillä ruveta hengästyttämään. Toukokuussa aloitin työn Nesteen HR & Development tiimissä, jossa pääsin ensimmäistä kertaa tekemään työtä, josta olisin voinut tehdä itselleni ammatin. Itse asiassa tänä kesänä ensimmäistä kertaa en malttamattomana laskenut päiviä, jolloin pääsisin takaisin yliopistolle. Sen sijaan haikeana ja epäuskoisena laskin päiviä, jolloin en enää saisi tulla merennäköalatyöpisteelleni ihanien kollegoideni seuraan tekemään super mielenkiintoisia juttuja. Niin kuin kaiken hyvän, myös näiden kesätöiden tuli loppua - ja niin kävi perjantaina. Kiitos Neste, olit minulle hyvä!

Työelämän viehätykseen ehkä vaikuttaa mieluisan työpaikan lisäksi myös se, että valmistuin kesäkuussa kauppatieteiden maisteriksi viestinnän johtamisesta. Yleensähän valmistuminen tarkoittaa, että ihminen aloittaa uuden elämän vaiheen - jos kaikki menee hyvin, hän menee töihin ja voi aloittaa vakaamman ja pankkitiliystävällisemmän jakson elämässä. Sen sijaan minulla on vielä syksy jäljellä Jyväskylässä psykologian työelämäopintoja tehden, jonka jälkeen keväällä teen pakollisen unelmapsykologiharjoittelun työterveydessä. Eli Onnibussi ja opintotuki, hear I come, again! Jostain kumman syystä tasainen arki ja suurehkompi tilipussi olisi tässä kohtaa alkanut jo houkuttaa.. Mutta jospa kahdeksas vuosi yliopistossa toden sanoo! Vaikka vähän alkaa jo taisteluväsymys vaivata opiskelua, ensi kesänä toivon mukaan juhlitaan myös psykologiksi valmistumista.

Niin ja hei, huomenna lähden Jyväskylään vielä paketoimaan tämän vuoden kolme viimeistä kurssia, mutta sitten! LOMA! Loma loma loma. Mielestäni erittäin ansaittu kahden viikon loma, jota on vähintään noin 365 päivää odotettu! Jotta arjesta irtaantuminen (ja auringon paiste) olisi taattua, lähdemme ihan kokonaan toiselle mantereelle. Ensi viikolla lennetään päiväksi Frankfurtiin, josta matka jatkuu New Yorkiin. Siellä meitä odottaa ihana pieni hippi-airbnb asunto ja viisi päivää pelkkää vapautta! <3 Aion syödä jenkkipannukakkuja niin paljon kuin vain vyö antaa periksi ja joku musikaalikin olisi kiva nähdä - sen tarkempia suunnitelmia ei ole.

New Yorkin jälkeen lennetään Hondurasiin juhlimaan nuorta rakkautta. Polttarit vietetään paratiisisaarella ja itse häät juhlitaan sademetsän uumenissa. Kuinka siistiä?! Paluumatkalla lennetään taas New Yorkiin ja Münchenin kautta kotiin.

Lähtö on jo lähellä, mutta TO DO -lista on vielä sen verran pitkä, että matkafiiliksissä ei vielä pääse olemaan. Ehkä lentokoneessa sitten? Reissussa aion juhlia koko vuoden onnistumisia, saavutuksia ja oppiläksyjä kerralla. Rankka vuosi, mutta tulipa tehtyä!

6 kommenttia:

  1. Ihania suunnitelmia (ja kuvia ja juttua sitten reissusta!!!) ja vaikka voin hyvin kuvitella, että paluu koulumaailmaan vielä hetkeksi tuntuu vähän nihkeältä niin onneksi oot siellä mun seurana ainakin hetken<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks täällä on sit sunlaisia hyviä syitä, niin ei ahdistanut yhtään niin paljoa tulla takas! <3 Ja selkeästi täytyi vaan saada vähän lomailla ensin, nii alko taas yliopistoelämä maistumaan oikeastaan aika hyvältä. :)

      Poista
  2. Onneksi olkoon valmistumisen johdosta! Mitkä olivat sivuaineesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kun kysyit! :) Tähän tutkintoon tuli sivuaineiksi psykologian perusopinnot ja liikuntalääketiede. Psykologian tutkintooni tulee liiketoiminnan perusteet ja henkilöstöjohtaminen.

      Poista
  3. Oletko TARVITTAVAT ylimääräisiä käteisvaroja / hätäapuja?
    Hae lainaa nyt !!!
    ✅ Luottokelpoinen määrä 5 000,00 euroa jopa 500 000 000,00 euroon
    ✅ Joustavat lainaehdot
    ✅ 2%: n matalalla korolla

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja:
    Gonzalez Andres Lainayhtiö
    Email-gonzalezandresloan@gmail.com

    VastaaPoista
  4. If you're trying to lose fat then you absolutely need to try this totally brand new personalized keto meal plan diet.

    To create this keto diet, licenced nutritionists, fitness trainers, and top chefs joined together to develop keto meal plans that are productive, painless, cost-efficient, and delicious.

    From their launch in 2019, hundreds of people have already transformed their body and health with the benefits a good keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto meal plan diet.

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista! <3