perjantai 20. kesäkuuta 2014

Ensimmäiset kuvaukset

Mainitsin, että mulla oli Rollo-tytsyjä viikonloppuna kylässä (kumpikaan ei kylläkään enää asu Rollossa)! Meillä oli ihan älyttömän hauskaa! 

Perjantai meni käydessä kaupassa ja taikoessa tortilloja ja loppuilta/alkuyö semmosen huipun pelin, Dominionin, parissa. Lauantaina oli ihanan laiska päivä, pelattiin vähän lisää ja käytiin vähän happihyppelyllä koiran kanssa. Iltapäivästä lakkasin Matun kynnet (sen takia niistä on niin monta kuvaa, oon niistä niin ylpeä!!) ja tietysti omat. Pitkän taideoperaation jälkeen (100 eri vaihetta ja lakkakerrosta) tehtiin pitsaa ja tytöt innostu kokeileen tankoilua. Oli muuten melkosia muikkeleita kun tosta vaan hyppäsivät tangolle istumaan. Mustelmathan siitä tietty tuli ja saatto olla vähän iho rikki jalkapöydästä, mutta nyt ne tietää mistä minä puhun!

Olihan meillä sit tietty vähän viiniäki. Ja kuohuviiniä. Ehkä pari siideriäkin.. 
Laittautumisen jälkeen tajusin, ettei mun taideteoksista oo otettu kuvia! Asia piti korjata ja siitä alkoi varmaan tunnin kestänyt kuvaussessio. Mukana oli vielä Tarja, jonka kuvat laitan seuraavaksi. Kello oli tosiaan noin 11 näissä kuvissa ja lopulta jouduttiin lopettaa kun tuli kiire baariin.. :D Kuvausympäristönä meillä oli meidän huikean suuri rivitalon takapiha, eli sen takia maisemat ei juurikaan vaihdu. Onneks oli aika valoisaa. 

Mun mielestä kuvista tuli tosi kivat! Kuvaaja ja molemmat mallit olivat jo ottaneet pari rentouttavaa/rohkasevaa, ja ehkä siksi tulikin niin luonnollisia kuvia. Toki muutama kuva jouduttiin hylkäämään, kun kamera oli jostain kumman syystä heilahtanut.. Mallista vielä sen verran, että sillä on just nuin täydellinen iho ja tuo tukka.. Voi tukka. <3 Matu on ollu mun parhaita kavereita jo yläasteelta lähtien ja silti en oo tienny, että sen sisällä asuu tuollainen malli!

Seuraavana päivänä tietty paistoi aurinko ekaa kertaa sinä viikonloppuna ja kyllähän me sit raahauduttiin ottaan aurinkoa! Vaihteeksi pelattiinkin Skibpoa, joka sekin on yksinkertaisesti huippu peli! Vaikka koira karkas, subista otettiin ruuat mukaan juoksusta ja meinas tulla kiire, niin hauskaa oli! Koska vaan uusiksi tytöt!<3

Vielä asiasta kukkaruukkuun. Mä oon ihan harahtanut kaikkiin noihin kynsijuttuihin. Ostin sellaisen kirjan, missä on eri malleja ja yhessä vaiheessa vietin aika paljonkin aikaa Youtubin ihmeellisessä maailmassa etsiskellen kaikkea uutta. Oon myös jo pitkään hamstrannu kaikkia välineitä ja kynsitarroja/timantteja ja välineitä. Yhden ohjeen oon tänne laittanutkin sanomalehtikynsistä! Kiinnostaisko teitä kynsitutoriaalit jatkossaki tai kuvat mun aikaisemmista väkerryksistä? Ja hei jos asut tai tulet käymään Hämeenlinnassa ja haluat päässä experimental kynsitaidekokeiluun, niin laitappas viestiä– väriin ja malliin saat tietysti vaikuttaa! Ei meinaan ihan itelle onnistu kaikenlaiset väkerrykset, kun tuo vasen käsi ei oikein ymmärrä mistään mitään. Rovaniemelläki iskä maalas mulle oikeaan käteen egyptiläisen silmän!:D Kaikkea ne isätkin joutuu tyttäriensä eteen tekemään..<3 Onneksi kyseessä on taitelija, jolle pensseli on hyvin luontainen työväline. 
Anyway, tarvisin muutenkin reeniä, kun mun pitäis tehdä serkulle ranskalainen manikyyri elokuussa sen häihin. Itselle se jo onnistuu, mut toiselle on niin eri tehdä.

Mut hei kertokaahan mitä tykkäätte kuvista!!:)

Ja sit se tärkein kaikista: Mahtavaa juhannusta kaikille!! Jättäkää arki ja vakavuus syrjään ja nauttikaa tästä ihanasta, kylmästä aurinkoisesta Suomen kesästä! Mallia voi ottaa tämän postauksen viimeisestä kuvasta. ;)

2 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentista! <3