maanantai 30. kesäkuuta 2014

Viimeistä viedään

...nimittäin kesäkuun päiviä. Meni taas muutama päivä ennen kuin pääsin koneelle riittävän pitkäksi aikaa, että saisin jotain kirjoiteltua. Kesäkuu ois tosiaan nyt tässä, säiden puolesta oottelenkin kyllä jo heinäkuuta. Tänään oli myös viimeinen työpäiväni Viestintämarkkinointi 42:ssa, joten suuri kiitos heille saamastani mahdollisuudesta! Huomenna alkaa uudet kuviot, kun aloitan työt RentoDesignilla, mutta siitä kerron teille vielä erikseen myöhemmin, kun tiedän vähän lisää ja saan pari kuvaa näpsästyä.

Kesäkuunloppu tarkoittaa myös sitä, että 30 day challenges pitäis olla pulkassa…….. Ikäväkseni joudun kertomaan, ettei näin kyllä ihan ole. ;( Kaikkien maailman tekosyiden lisäksi minulla on kaksi oikeaakin syytä. Ensinnäinkin jalkahaasteen jouduin lopettaamaan, koska aloitin töihin pyöräilyn haasteen kanssa yhtä aikaa. Matkaa tulee noin 6 km suuntaansa ja välissä on inhottavan jyrkkä ja pitkä Rapamäki molempiin suuntiin poljettaessa. Olin siis hapoilla aamulla töihin mennessä, iltapäivällä kotiin tullessa ja sitten vielä illalla haasteen jälkeen. Ja koska palautuspäiviä ei tuossa reenissä ollut, ei mennyt kauaakaan, että etureidet alkoivat sanomaan sopimustaan irti. Ja haaste ei ollut sen arvoinen, että alkaisin itseäni rikkomaan. Vatsalihaksissa olen menossa päivässä 20 ja sen meinaan kyllä tehdä loppuun. Tahtia ovat hidastaneet työmatkat, sekä saamistani rokotteista aiheutuneet pahoinvointi sekä flunssan oireet. Mutta niin kuin sanoin, sen meinaan vielä ehdottomasti tehdä loppuun. Mites siellä muilla? Onko kohtalotovereita vai onko joku ollut niin uskomattoman jämerä, että on saanut haasteen tehtyä?!

Meillä oli ihana viikonloppu. Me oltiin K:n kanssa Riihimäellä mökkeilemässä Lempivaarassa vanhempieni, veljeni ja tämän morsiamen sekä serkkuni ja tämän vaimon kanssa. Oli ihan älyttömän hauskaa! Nyt on monta viikkoa vain satanut ja oli uskomatonta, että juuri lauantaina, kun menimme Lempivaaraan, paistoi aurinko koko päivän! Vieläpä aika lämpimästi. Eilen sitten taas tulikin jo vettä vaakatasossa. Me oltiin jo viime kesänä Lempivaarassa ja silloin ihastuttiin paikkaan ja päätettiin tänä kesänä tulla uudestaan. Nyt vain tiedettiin varata iso mökki hyvissä ajoin. Siinä oli kunnon keittiö, ainakin 5 makuuhuonetta ja tietysti sauna sekä oma laituri siltä varalta, että joku olisi uskaltanut uida. Vaikkei ne mökit ole todellakaan missään prima kunnossa, niin koko se alue on jotenkin todella idyllinen ja kaunis ja siellä riittää tekemistä, varsinkin hyvällä säällä. Sopii eriomaisesti lapsiperheille! Me pelattiin tennistä, heiteltiin frisbeeetä, grillattiin makkaraa, saunottiin, syötiin erinomaisen paljon ja hyvin, maisteltiin vähän kuplivaa ja en muista koska olisin nukkunut niin hyvin – muualla kuin kotona. Lisäksi kaunis miljöö innosti valokuvaamaan ja tuleva kälyni suostuikin minulle malliksi, joten niitäkin luvassa kunhan saan ne blogiin! Oon nyt ihan hurahtanut ihmisten kuvaamiseen, ei meinannu millään kiinnostaa kuvata maisemaa! :D Onneksi otin kuitenkin muutaman, sillä näistäkin tuli musta tosi kauniita. Toisaalta ei siitä paikasta voinut saada huonoja kuvia. Ja valaistuskin oli lauantaina täydellinen! Tuota siltaa tuutte näkemään arvatenkin lisää. ;) On se sen verran kuvauksellinen! Seuraavia aurinkoisia päiviä odotellessa jätän teidät näihin kuviin ja tunnelmiin!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentista! <3