perjantai 5. syyskuuta 2014

Kolme mangoa

Heippa! Tänään luvassa kuvapostaus! Iltalehden blogista voi käydä lukemassa Bangkokin kuulumisia tarkemmin ja katsella upean Sofitel kattoravintolan kuvia! Tänne laitan erään toisen ihanan ravintolan kuvat. Valaistus oli niin hieno ja ravintola näytti koko ajan eriltä kun aurinko alkoi laskea. Jos asuisin Bangkokissa kävisin siellä useasta syömässä, vaikka se olikin todella syrjässä. Ravintolan nimi on Three mangos, mutta jos kysyi mangomehua tai jotain muuta mangojuttua, niin "no have". :D Ehkä niillä oli alun perinkin vain kolme mangoa.. Mitä pidätte kuvista? Niitä on aika paljon, mutta en oikein osannut valkata kun värit ja valo oli niin ihania!

Nopea tilannekatsaus. Keskiviikkona ajoin itse skootterilla yliopistolle ja takaisin! Välissä on tappajamäki ja hullu liikenne, mutta selvisin ja tuntui muuten aika hyvältä!:D Kunnon voittajafiilis! Keskiviikkona opiskelijoilla alkoi myös luennot ja minä osallistun myös bahasa indonesian kurssille kahdesti viikossa ja keskiviikkona ja torstaina oli ekat tunnit! Oli ihan älyttömän hauskaa ja opin nyt jo vaikka ja mitä. Lukukauden jälkeen vaihtareiden pitöisbosata 6000 sanaa! En ois millään malttanut lähteä luennolta pois.. Mut onneks maanantaina uusiks!:) Maanantai ja tiistai tällä viikolla oli orientaatiota ja käytiin orpokodissa. Huomenna on aamulla surffikoulu ja illalla päivällinen ja allasbileet vaihtareiden kesken. Eli huippu viikko ollut tähän asti ja sellaisena näyttäisi jatkuvan! Menoa haittaa ainoastaan kuumemittarin lukema 37 ja risat.. Balillekin on eksynyt ihania vaihtareita ja olen kiitollinen kollegastani Eevasta, joka on myös Rovaniemeltä ja jonka kanssa on äärimmäisen helppo tulla toimeen! Eli hyvältä näyttää!:)
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä on houkuttelevan näköistä ja kauniita yksityiskohtia kuvistasi löytyy. Voisit tuoda tullessasi noita pallonauhoja :) Kivoja kuvia ja menoakin tuntuu piisaavan. Skootterilla ajaminen taitaa olla aika haastavaa siinä liikenteessä. Kiva kuulla retkistäsi kunhan olet tutustunut paikkoihin siellä. Paranemisia ja mukavaa viikkoa kielen opiskelun puitteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Haha laitanpa mieleen, että jos matkalaukussa on tilaa, niin se täytetään sit pallonauhoilla!:) Menoa ja meininkiä riittää enemmän kuin mitä pieni ihminen kerkiää pysyä mukana, sen takia varmaan kehokin välillä vähän oikuttelee - välillä pitäis malttaa levätäkin! Kiitos! Tänään kävin lääkärissä ja jäi skootterilla ajot ja kielitunti väliin, mutta antibiootit puree niin ärhäkästi, että huomenna jatkuu!:)

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3