tiistai 21. lokakuuta 2014

Päiväni paparazzina

Oletko ikinä leikkinyt paparazzia? On muuten ihan älyttömän hauskaa puuhaa! Yks päivä jostain syystä sain aivopierun, että laitanpa tänään rannalle teleobjektiivin kameraan ja otan ihmisistä randomkuvia. Toki muullakin linssillä ehkä onnistuisi, mutta sitten täytyy mennä jo lähemmäs ja koko homma kaatuu siihen, että ihmiset huomaavat touhusi ja todennäköisesti pakenevat kauhuissaan kameran kanssa heiluvaa pervoa, joka yrittää kuvata heitä bikineissä. Joten suosittelen telepäätä.

Kuvat on Gili Menolta ja ne on otettu 200mm linssillä. Ranta on todella hiljainen, joten jouduin aina odottelemaan, jotta sain kuviin uutta verta, mutta muutama ihan hauska kuva tuli napattua. Pitää vaan vielä miettiä tarkemmin omaa naamioitumista ympäristöön.. Ensi kerralla teen saman jossain kaupungissa. Huomenna lähden Malesiaan ja jos siellä tulee tylsää niin salakuvaan Kuala Lumpurin asukkaita.

Tämä blogi parka on ollut vähän aiheita vailla, kun kirjoittelen Iltalehteen kaikki oleellisimmat asiat. Siksi olen nyt päättänyt heittäytyä luovaksi ja kokeilla ihan uusia asioita. Olen esimerkiksi huomannut pukeutumistyylini olevan täällä aika erilainen kuin Suomessa, joten mietin, että tekisin postauksen päivittäisistä asuista viikon ajalta täältä Balilta. Myös erilaiset haasteet ovat jo odotuslistalla, kuten kuukauden selfiet, mustavalkokuvaus, lapsikuvaus, valo jne. Lisäksi haluan esitellä teille muutaman erinomaisen kirjan, kaksi kaunokirjallisuutta ja yhden valokuvaukseen liittyvän! Myös muutama mielenkiintoinen ihmis-ja koirakohtalo odottaa kertomista. Nyt minulla nimittäin on aikaa kirjoitella ja ideoida, joten katsotaan mitä kaikkea tänne ilmestyy! :)

  

4 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia! Tää sun blogi on tosi mielenkiintonen, täytyykin jäädä seurailemaan :)

  http://www.miakoski.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mia!:)) Ihana kuulla, että tykkäsit. Ei muuta kuin tervetuloa mukaan!:)

   Poista
 2. Onnistuneita otoksia. Jäin miettimään miten tuo nainen pystyi kantamaan hiekalla vatia päänsä päällä. Tiedä vaikka saat linssiisi vielä jonkun Hollywood-tähden ja pistät rahoiksi "salakuvilla" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sitä odotellessa:D Ne taittelee huivista sellaisen kupin, jonka päälle ne laittaa lastin. Naiset kantelee täällä periaatteessa ihan mitä vain pään päällä! Kuulemma sitä ei mitenkään erikseen harjoitella, se vaan opitaan pienestä pitäen:)

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3