torstai 1. tammikuuta 2015

Mestariteos nimeltään 2015


Taas yksi vuosi pyörähti eteenpäin ja täytyy opetella kirjoittamaan 2014:sta sijaan 2015.

Vuosi 2014 toi tullessaan paljon hienoja asioita. Paljon uusia ihania ihmisiä ja toinen toistaan unohtumattomampia kokemuksia. Olen mennyt mukavuusalueeni ulkopuolelle, luottanut itseeni ja olen selvinnyt. Budapestin matka, oman alan kesätyöt, Iltalehden matkablogi (josta voit käydä lukemassa haasteen tälle vuodelle), uskomattoman sponsorit, kutsu Indiedaysin blogiyhteisöön, elämäni ensimmäiset polttarit, valokuvauksessa kehittyminen, oman tangon saanti, lukuisat muut asiat ja ennen kaikkea matka Aasiaan, joka kaikessa ihmeellisyydessään on ollut maailmaa mullistava.

Tällä kertaa uuden vuoden lupaukseni onkin jatkaa ja edistää asioita, jotka olen tällä reissulla löytänyt itselleni tärkeäksi. Siihen kuuluvat fyysistä hyvinvointia edistävät joogatunnit sekä lihansyönnin vähentäminen, spirituaalien hömpän kuten tarotkorttien opiskelun jatkaminen ja meditointi sekä ennen kaikkea omien intohimojen seuraaminen - muun muassa kaikki luova harrastelu ja etenkin valokuvaus ja tämän blogin edistäminen.

Ystäväni laittoi minulle uudenvuodentoivotusviestin. Hän toivotti hyvää uutta vuotta ja sanoi, että nyt on kaikkea koettu kuluneena vuonna ja on aika kääntää uusi sivu, kirjoittaa uusi tarina. Vastasin uudenvuoden toivotukseen ja sanoin toivovani, että tästä uudesta tarinasta tulee mestariteos - niin hänelle, kuin minullekin ja sitä samaa toivon nyt myös kaikille teille.
Kirjoitetaan tästäkin tarinasta sellainen, että se pistää vielä kiikkustuolissakin hymyilyttämään!
Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille teille ja tervetuloa mukaan tänäkin vuonna! Pus täältä kaukaa! <3

2 kommenttia:

  1. Ihailen sua ihan älyttömästi niin hassulta ku se kuulostaakin ku ei tunneta, mutta oot kyllä niin ihana ja sydämellinen. Tuli hyvä mieli tästä ja hyvää uutta vuotta sinne kauas!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tania! <3 Kiitos! Ihana kommentti, tämä pisti kyllä todellakin myös hymyilyttämään! :) Hassua, ihan samanlaisen kuvan olen saanut sinusta, vaikkei tosiaan olla koskaan edes tavattu! Mutta ehkä sekin vielä jossain blogistien illassa tapahtuu. Ihanaa uutta vuotta sinnekin! Siitä tulee hyvä.

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3