torstai 7. toukokuuta 2015

Maailman suurin kontrasti

Okei, oli ehkä raflaava otsikko, mutta ei se kyllä oikeasta ollut kovin kaukana toissa viikonloppuna. (Näin kovasti mä opiskelen, kun edellisestä postaukseta on jo niin kauan!) Olin siis puolitoista viikkoa sitten Helsingissä, jossa jatkettiin joogan salojen parissa koko viikonloppu. Lauantai-iltana aikataulu kuitenkin salli minun piipahtaa Indiedaysin blog awardseissa. Ja siinäpä se kontrasti josta puhun.


Tiedättekö, kun nousee joogamatolta kuunneltuaan ensin kaksi päivää henkisestä kasvusta, sisäisestä rauhasta, mindfulnesista jne ja sitten vaihtaa vaatteet, sutaisee vähän meikkiä naamaan ja vaihtaa lenkkarit korkkareihin clubin viereisen kulman takana ja astelee helsinkiläiseen yökerhoon keskelle satoja muoti- ja meikkibloggaajia. Jep, siinä teille kontrastia! :D

Jotenkin vielä enemmän hämmennyin, kun olin ajatellut, että nyt muuten verkostoidutaan ja saan paljon uusia bloggaajatuttuja ja tapaan paljon ihmisiä - niin vielä mitä! Yhtään ainutta yksinäistä ihmistä en nähnyt koko iltana!! Suurin osa oli ottanut kavereitaan/poikakavereitaan seuralaisiksi, mutta minä olin ymmärtänyt jotenkin, että avecinkin pitä olla bloggaaja! Ja kaiken lisäksi tunsin itseni jotenkin super lyhykesi ja pieneksi, vaikken yleensä jotenkin edes huomaa tuollaisia asioita koko 160cm mitassani (+korot).

Aluksi metsästin epätoivoisena muita yksinäisiä sieluja, ja luulin löytäneeni yhden, jolle pysähdyin juttelemaankin. Kävikin ilmi, että hän oli avecina bloggaajakaverilleen, joka oli sillä hetkellä moikkaamassa tuttujaan. Juttukaverini vaikutti huipputyypiltä heti alusta asti ja hetken siinä keskusteltuamme myös tämä bloggaajakaveri tuli paikalle, ja oli aivan yhtä mukava! He toivottivat minut tervetulleeksi viettämään iltaa seurassaan ja niinhän siinä sitten kävi. Oli ihan älyttömän hauskaa! Kiitos vaan Fantazya:n Janita ja Tiia! Hetken jo toivottomalta näyttänyt ilta muuttuikin todella hauskaksi! Samassa seurassa pyöri myös Littlebigthingsin Tiia, jota en tunnistanut silloin, mutta kotiin päästyäni älysin, että olen jo pitkään seurannut hänen blogiaan!

Awardskuvat: Pauli Siuruainen

Tapasin myös erään tutun vuosien takaa, niiltä ajoilta kun olin vaihto-opiskelija Jenkeissä. Steffi oli samaan aikaan Pohjois-Carolinassa vaihdossa ja kävin päiväseltään hänen luonaan kylässä vaihtovuotena, vaikka asuttiinkin aika kaukana toisistamme. Kun on tarpeeksi kaukana Suomesta ja tarpeeksi kauan ilman oman maan kansalaisia, niin sellaisen tapaaminen on yllättävän virkistävää.

Yhtään en yrittänyt varvistella...

Tapasin myös the Good Morningin Kaisan ja tungin hänen ja Steffin selfiehen mukaan. Awardsesita suuntasin kummisetäni ja tämän puolison kauniiseen kotiin jo heti puolen yön maissa. Ja seuraavana aamuna olin reippaana kahdeksalta matollani valmiina aloittamaan aamuharjoituksen! Onneksi väki oli vähän nuhaista ja muutenkin kaikilla oli veto pois, niin ihana ohjaajamme Saara oli armollinen ja päästi meidät vähän vähemmällä.


Awardsit oli hauska kokemus, mutta pakko myöntää, että jos uusia tuttuja ei lasketa niin taika oli tänäkin viikonloppuna joogakoulutuksessa. Koko viikonlopun taianomainen tunnelma kiteytyy jotenkin tämän postauksen viimeiseen kuvaan. Meille opetti joogafilosofiaa Måns Broo, joka on suomentanut Joogan filosofia- nimisen teoksen. Luennot olivat todella mielenkiintoisia ja koko ajan vaan yritin imeä kaikkea tietoa mahdollisimman paljon, vaikka tiesin, ettei kaikki tule millään tallentumaan siinä tahdissa korvien väliin. Oli myös ihana nähdä taas meidän ryhmää ja on jotenkin kiva huomata kun ryhmähenki koko ajan kasvaa ja vahvistuu.Anatomian luennotkin olivat todella mielenkiintoisia. Niitä meille piti Kari, joka opettaa myös Tampereen lääketieteellisessä anatomiaa. Päästiin myös hieromaan toistemme lonkankoukistajia - erikoisesta paikasta kylläkin, nimittäin melkein navan korkeudelta. Nyt oli vasta kolmas viikonloppu ja tätä iloa riittää lokakuuhun asti, mutta silti odotan jo kauhulla, että koska tämä loppuu! :/ Seuraava viikonloppukin on ihan super mielenkiintoinen, kun meille pidetään luentoja hengitysharjoituksista ja siitä, miten joogafilosofiaa voi hyödyntää omassa arkielämässä.

Mutta nyt tuli jo juttua suhteellisen paljon, niin alan taputtelemaan tämän tähän, paitsi pakko heittää tähän loppuun pieni teaseri. Nimittäin kaiken toivoni heittäneenä sain kuin sainkin lopulta kesätyöpaikan! Paikan, jonka ehdot ovat erinomaiset, mutta joka tulee olemaan itselleni suhteellisen haasteellinen monestakin syystä, mutta sillä lailla hyvällä tavalla! Vähän kauhulla ja aika paljon innolla odotan tämän kuun loppua, jotta pääsen tositoimiin! Mutta tästä jatkan (toivottavasti) pian! Ihanaa viikonlopun odotusta ihanat! <3

Awardseissa blondeilla ei kyllä ollut hauskempaa, sillä lahjapakkauksien shampoot oli bruneteille!

Tämän joogin aamupala ennen aamuharjoitusta.Magic for breakfast! <3

4 kommenttia:

 1. I so feel you noitten awardstuntemusten kanssa :) Tälläinen 154cm tuntee ittensä ihan kääpiöksi tuolla kun muut tuntuvat olevat järjestään 180cm pitkiä plus korot :D Vaikka normielämässä tykkään omasta pituudestani niin tuolla aina jotenkin ahistaa. Oli kiva tavata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa etten oo tuntemusteni kanssa yksin! :D Joo todellakin, ainoa paikka missä lyhyydestä olen pitkiin aikoihin kokenut olevan jotenkin haittaa. No, ens kerralla vaan vielä korkeammat korot. ;) Ja niin oli! Mun on pitänykin käydä kirjottaan sulle, että mähän oon jo pitkään seurannut sua bloglovinissa! En vaan jotenkin tajunnu sitä silloin awardseissa. Vasta kotona älysin, että miksi sun blogin nimi kuulosti niin tutulta!:)

   Poista
 2. Hihii, nyt mä muuten vasta hokasin, että oon Janita :D Siis Janet, moi muru ;) <3
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA! :DDD Haha kääk mitähän mä oon aatellu!! :D Kyllähän mä nyt tiesin, että sun nimi on Janet!! Anteeks Janita kauheasti :( <3 ;)

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3