maanantai 18. marraskuuta 2013

Olipa kerran.. Ja toivottavasti vielä monta kertaa sen jälkeenkin

Tiedätkö sen tunteen kun jotain jännittävää tapahtuu, tai kun saat mahtavan ajatuksen ja sitten mietit, että voi vitsi jos minulla oilisi blogi, niin tästä olisi niin kiva kirjoittaa. Ja sitten kun sinulla on se blogi, et keksikään mitään sanottavaa? Ai et? En minäkään..

Tässä se nyt on. Ensimmäinen blogipostaukseni nimittäin. Olen pitkään ajatellut, ettei elämässäni tapahdu tarpeeksi jännittäviä asioita tarpeeksi usein, jotta niistä riittäisi juttua blogiin asti. Nyt olen kuitenkin tullut toisiin aatoksiin, sillä viimeisen muutaman viikon aikana olen mm. ollut vaarallisessa tilanteessa painoni vuoksi, voittanut lotossa, käynyt lääketieteellisissä tutkimuksissa ja toteuttanut yhden pitkä-aikaisista unelmistani. Jos ei siinä ole tapahtumaa riittävästi, niin missä sitten?

Voin tähän heti alkuun todeta, että nyt on kynän (tarkemmin näppäimistön) pitelijässä alkukankeutta, suorastaan rimakauhua havaittavissa, joten aloitankin tämän blogin leppoisasti kertomalla vaikka tämän päivän suurista ja pienistä saavutuksista.

Aamulla luin junassa torkkumisen sijaan tehokkaana johtajuus-kurssin tenttiin. Kiinnostuin organisaatiokäyttäytymisestä. Juttelin Skypessä napapiirin korkeuksille kerrankin niin, etten ollut jo myöhässä jostain toisaalta. Kuulin, että junani oli ollut yksi ainoista tänään Jyväskylään asti selvinneistä junista. Onnistuin viemään kandintyöni suunnittelua eteenpäin kahvikupin äärellä, sain lyötyä lukkoon aikatauluja ja löysin monia tärkeitä yhteisiä piirteitä kaverini ja oman koirani väliltä. Luennolle lähtiessäni puhuin itsekseni englantia ja jäin siitä vielä kiinni rappukäytävässä kulkevalle naapurille. Olin useamman tunnin ärsyyntynyt ilman mitään syytä, mutten ainakaan tietääkseni purkanut sitä mihinkään enkä kehenkään. Hylkäsin huonon tuuleni toisen ihmisen ansiosta, hukkasin takkini kahteen kertaan ja keskenään viittomankielellä kommunikoivien tyttöjen naurua kuunnellessani muistin taas, kuinka universaali asia nauru on.

Eikä siinä vielä kaikki, sokerina pohjalla oikeasti mielenkiintoinen pienisuuri saavutus.
Löysin super mielenkiintoisen harjoittelunpaikan pari viikkoa sitten ja vaikka olen ensi keväänä suunnitellut tekeväni jotain ihan muuta kuin harjoittelua, olen päättänyt silti haastaa itseni ja hakea paikkaa. Joten tänään olen puurtanut omaperäistä ja tietenkin joukosta erottuvaa hakemustani. Täysin yliampuvan ja huippuhyvän hakemuksen erohan on tiettävästi hiuksen hieno. Mutta olen nyt lähettänyt omani puolelle valtakuntaa arvioitavaksi, saanut palautetta ja vielä on pari päivää aikaa makustella ja saada hyviä ideoita, joten ei vielä syytä paniikkiin.

Ennen kuin lakkaan lukemasta tätä uudestaan ja uudestaan ja jään ideoimaan seuraavaa kirjoitustani, vielä paljastettakoon pari asiaa. Minun sekä painovoiman ansiosta kesken luentoa hajonnut tuoli aiheutti vain vähäistä vaaraa ja tilanteesta poistuttiin naarmuitta hyvän tarinan kera (edelleen syytän tuolia, enkä näe edellisenä päivänä nauttimillani synttärikakuilla minkäänlaista yhteyttä asiaan). Lottovoittoni oli huikea euron jättipotti ja mainitsemani tutkimukset olivat tuikitavalliset verikokeet. Mutta näiden pienten seikkailujen rohkaisemana toteutin sen yhden pitkä-aikaisen unelmani, nimittäin julkaisin ensimmäisen kirjoituksen omassa blogissani. Ja mikä parasta, sinä luet sitä parhaillaan.

Vielä lopuksi niin-omaperäistä-työhakemusta lainatakseni; Kiitos ajastasi ja mielenkiinnosta blogiani kohtaan!;)

9 kommenttia:

 1. Jippii Karoliina! Olen niin iloinen puolestasi, ylpeäkin, aivan kuten aina niistä tyypeistä, jotka eivät jämähdä jossittelemaan. Blogi on mainio keino purkaa omia ajatuksia ja ehkä antaa jotain uutta myös jollekin toiselle. PS. Onnea harjoittelupaikan hakuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia!:) Oon kyllä tosi innoissani, vähän pelkään ajan puutetta mut eiköhän se tästä kun en jokaista tekstiä hio montaa tuntia:D ja kiitos, onnea tarvitaan. Vaikka nyt päätinkin hakea paikkaa täysillä niin vaikken sitä saiskaan niin mulla on jo ihan selkeät sävelet ens keväälle:) eli win win joka tapauksessa.

   Poista
 2. Hyvä Karo!! :) Tästä se lähtee! Jos kunnolla innostut tästä hommasta, niin saat kyllä sellaisen henkireiän ettet vielä uskokkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)) Joo eiköhän se tästä. Halusinkin ton ekan pois alta kun olin jo kerinny siihen monen vuoden aikana luoda melkoset paineet:D Hei jossain vaiheessa saat kyllä mua auttaa kuvien kans. En ymmärrä tän sivuston kuvalogiikkaa.. koitin laitttaa itse ottamaa kuvaa tohon mut eihän siitä tullu mitään:/ mut vierailin sun blogissa ja olit osannu! Kiva kun nyt selviää keillä kaikilla muillakin on blogeja!

   Poista
  2. Joo ilmanmuuta! :) Se on aina vähän säätämistä mutta pitäis onnistua :) Kysy vaan mitä mieleen tulee ja yritän auttaa :)

   Poista
 3. Jee! Pistä gadgetteihin jossain vaiheessa lukijat-luettelo niin saan sun postauksista ilmoitukset mun bloggeriin :)
  Hienosti sulla sujuu, mäkin mietin alussa että miten kirjoitan ja mitä kirjoitan,, mutta nyt tekstiä tulee sen enempää miettimättä :)
  Tsempit uudelle blogille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Öö.. gadget... nii mikä?:D Koitin kyllä vähän kattoa, että mistä puhut mut nyt ei kyllä osaaminen riittäny:/ et jos haluat vääntää rautalangasta, olisin kovin kiitollinen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu --> lisää gadget --> muita laajennuksia --> listasta ensimmäinen kohta: Lukijat :)

   Poista
  2. Heh kiitos Miia! Nyt ymmärtääkseni lisäsin sen..:)

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3