keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Minusta tuli Iltalehden matkabloggaaja

No nyt minä sen saan vihdoin paljastaa!! Mitä minä tein Helsingissä toukokuussa? Olin keskustelemassa tulevasta rupeamasta ja otattamassa itsestäni kuvia minun tänään auenneeseen Iltalehden matkablogiin!! Eli tuo profiilikuva oikealla ylhäällä on otettu silloin! Tänään blogi julkaistiin ja sitä varten minusta tehtiin pieni puffijuttu myös! Aika siistiä, eikö!?:) Musta tuli MATKABLOGGAAJA!! Arvatkaa montako kertaa oon miettinyt kuinka siistiä ois, ja nyt se lukee IL sivuilla niin silloinhan se on virallista!:D



Ja ei, tämä nyt lukemasi blogi ei missään nimessä kuole, vaan säilyy mun omana henkireikänä, kun tuo toinen on enemmänkin työnkuvaan kuuluva tapaus. Eli todennäköisesti tulen täällä kirjoittamaan aika paljon vapautuneemmin kun olen onnesta soikea tai jos kenkä puristaa pahasti. Tuolta taas voi lukea enemmän sellaista vinkeiksi tarkoitettua tietoa, ehkä jotenkin vähän yleismaallisempaa ja tavallaan asiallisempaa, vaikka tuskinpa siitäkään sais kuoleman vakavaa edes vaikka yrittäisin:D Ja tietty jos laitan sinne jotain, mitä haluan teidänkin näkevän, niin linkkiä on luvassa!

Uskomatonta, etten ole vielä itse kerinnyt laittaa tätä facebookiin niin ihmiset laittaa jo viestiä ja onnittelee facebookissa, jopa sellaiset, joita en ole vuosiin nähnyt!! :) Kiitos siitä! <3 Tämä vain todistaa sen, että kyllä sitä Iltalehteä luetaan!;)

Mulla ei ollut mitään asiallisia reissukuvia, niin käytiin Teemu Tretjakovin kanssa ottamassa eilen vähän rinkan kanssa kuvituskuvaa tuohon ensimmäiseen tekstiin. Nuo ekat alla olevat kuvat löytyy myös IL sivuilta, mutta loppuun laitan vielä muutaman minun mielestä onnistuneen, joita en laittanut samanlaisuutensa vuoksi enää tuonne Iltalehden sivuille. Ja hei parhaat palat on säästetty viimiseksi. ;D

Tuolla samalla Helsingin reissulla käyttiin myös kuvaileen yhden ihanan kuvaajan kanssa, mutta palaan siihen huomenna! Alkaa nämä mallin hommat pikkuhiljaa käydä tutuks köhöm.. ;D Haha no, elokuusta lähtien minä olen puoli vuotta varmaan aika kiinteästi kameran toisella puolen, joten nyt täytyy ottaa ilo irti kun voi!

Mulla ois vielä matkavakuutus ja rokotusasioista hoidettavana. Suhteellisen oleellisia asioita kun lähtee puoleksi vuodeksi toiselle puolelle maailmaa, joten ehkä käyn nyt niiden kimppuun. Ihanaa keskiviikon jatkoa teille! Terkuin Neiti Matkabloggaaja! ;)















Nää kaks vikaa on mun lempparit!:D Ekassa en ookaan enää kääpiö vaan hobitti! :D Ja tokassa..


Ai täh?! Oonks mä OIKEASTI lähdössä jonnekin?!


18 kommenttia:

  1. Ihana Karo! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Edelleen hehkutan että oon NIIN ilonen sun puolesta! ♥♥
    Olet sie ihana!

    VastaaPoista
  3. ihanaaa ja onnea vielä ja sori linkitys :D
    Pakkohan mun oli linkittää fb.ssä se kun tollasia luen lehdestä ,sori =D <3 ja luen kyllä ihan varmasti kaikki mitä kirjoittelet!! Terkuuuiiin Tarskii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarski!!<3 no ei mua haittaa, päin vastoin!!:) My moment of fame;D Ihana kuulla!! Koitan kirjottaa niin, että sitä jaksaa lukea!:))

      Poista
  4. Vautsi, hieno juttu! PALJON ONNEA!! Tosi upeat kuvat ja kaunis malli :). Varmasti tulen lukemaan toistakin blogiasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! KIITOS ja kiitos!!:)) Yritän pitää nämä kaksi sen verran erilaisina, että halutessaan voi lukea vaikka molempia:)

      Poista
  5. Wau, tosi hieno juttu! tuun kyl ehdottomasti lukemaan tota toistakin blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä!!:) Ihana kuulla! Teen parhaani, että sitäkin jaksaa lukea!:)

      Poista
  6. Ihan huippua!! :) Ja miten vasta just hoksasin, etten oo ollu tuossa sun lukijana :DD Oon aina googlettanu tieni tänne ja silleen käyny lukemassa, niin en ees tajunnu.. Höhö, mutta asia korjattu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!:> Haha:D Onnistuuhan se niinkin! Mutta kiva kun liityit! <3 Vaikka blogger ei nyt tee asiaa kovin helpoksi, mut ehkä ne korjaa sen piakkoin!:)

      Poista
  7. Vautsi vauu!!! Hieno juttu ja paljon onnea:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoa!!:) Munkin mielestä on kyllä aika hienoa, ja onnea aina tarvitaan!:> <3

      Poista
  8. Huomasinkin Iltalehden etusivulla uutisen sun uudesta matkablogista muutama päivä sitten - mielettömän mahtava juttu, onneks olkoon :) Sun juttuja on ollut tähänkin asti niin mielenkiintoista seurata, että kahden blogin seuraaminen tulee olemaan tuplasti mahtavampaa ja täällä ainakin pysytään siis ehdottomasti mukana niin nykyisen kuin uudenkin blogin puolella!
    Nuo kaikki kuvat ovat myös älyttömän onnistuneita ja vaikka oonkin tainnut sanoa tän jo aika monta kertaa aikaisemminkin, ei yks lisäkerta taida olla yhtään pahitteeksi: oot aivan superkaunis! Ihanaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Laura!!! <3 Kiitos!!:) Ihana kommentti! Ai se oli ihan etusivulla?:D Mä luulin, että se oli vaan siellä matkailuosiossa. Ihana kuulla, että oot tykännyt! Koitan pitää nämä tarpeeksi erilaisina, että halutessaan voi seurata molempia:) Se miten se onnistuu jää nähtäväksi:D
      Mustakin kuvat oli tosi onnistuneita, tosin mulla oli ammattikuvaaja mukana, että oletinkin, että se saa ainakin pari onnistunutta kuvaa!:) Ja kiitos! <33 Ite oot!:) Ja sullekin ihan super ihanaa viikonloppua!

      Poista
  9. Oot ihan mielettömän kaunis. Noi silmät<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, tämä on jäänyt minulta ihan huomaamatta!! Voi kiitos!! <3 Teit mun aamupäivästä aika paljon paremman, vaikka luenkin tämän pari viikkoa myöhässä! Ehkä juuri siksi se jäikin lukematta, että saan nauttia siitä tänään:)

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3