tiistai 15. syyskuuta 2015

Long time no see

Huomaa että hetki on taas mennyt edellisestä postauksesta, kun en enää näytä osaavan käyttää koko bloggeria! Mut ehkä tämä tästä. Toivottavasti siellä on vielä joku lukija tallella, mut jos ei ole niin en syytä teitä.


Jälleen kerran voin vaan kertoa kuinka kiire on ollut elää tätä elämää ja siksi raportoiminen on jäänyt vähän vähemmälle. Eräs ystäväni sai onneksi vipinää kinttuihini, kun hän yhtäkkiä laittoi viestin: "Neiti hei, sulla ei ole kohta lukijoita jos et päivitä mitään!" Ja niinhän se on. Jotenkin tämän bloggaamisen vain laittaa prioriteettilistalla pakollisten tekemisten jälkeen, vaikka nytkin huomaan, että tämä on todella suuri henkireikä ja ihana pieni tuumaustauko arkisessa hulinassa. Ja jotenkin tähän täytyy myös olla aikaa, ei voi ajatella, että kunhan nyt jotain kirjoitan. Kun äsken sain pari pakollista hommaa tehtyä, päätin ryhdistäytyä ja otin vihdoin inspiroituneena koneen syliin ja aloin naputtaa.

Psykologianopiskelut Jyväskylässä alkoivat, muutto vei yhden viikonlopun ja tutustumista, kissanristiäistä, infotilaisuutta ja bileitä mahtuu fuksivuoteen enemmäin kuin kaikkiin muihin vuosiin yhteensä! Varsinkin tähän alkusyksyyn. Koulun puolesta on ollut jo aloitusbileet ja fuksisitsit (plus ne sata muuta juhlaa joissa en käynyt), työelämäopintojen haastattelutekniikoita käsittelevän kurssin luentoja, tutor-ryhmätapaamisia ja paljon opiskelijalounaita niin uusien kuin vanhojenkin ystävien kanssa. Vaikka koulua on ollut vasta sen vajaa kaksi viikkoa, tiedän olevani täysin oikealla alalla. Vihdoin.


Opiskeluista haluan kertoa vielä paljon lisää, koska tiedän, että siellä on monia psykasta unelmoivia, joita aihe kiinnostaa. Listalla on myös raakaruokaviikonloppu, biknik vedenpäällä, feikkigurut, joogaohjaajaksi kasvamista, arvontaa, uuden kodin esittelyä, kirpputorihommia, töiden loppumista koskenlaskuun ja paljon muuta. Nyt vaan piti saada jotain ulos, jotta voi taas aloittaa. Tiedän, olen tehnyt sen jo monta kertaa. Pyrin lisäämään itselleni tärkeitä asioita elämässä ja tämä on yksi niistä. Mutta kuten aina näistä tauoista huomaatte, harjoittelen sitä yhä. Mutta en voi kuin olla onnellinen, että vaikka kiirettä pitää, niin suurimman osan ajasta teen asioita joista nautin ja jotka ovat minulle tärkeitä. Pakolliset tilastotieteen kurssit eivät kylläkään ole sellaisia..

Minulla ei ole kameraa mukana, sillä olin viikonloppuna joogakoulutuksessa Helsingissä ja nyt olen kipeänä Hämeenlinnassa, mutta kävin aamulla vähän kuvaamassa meidän kukkasia takapihalta. Oli niin hempeitä värejä, että kyllä aika kovasti kaipailin järkkäriäni... Mutta näillä mennään. Ja hei kaikki uudet lukijat, lämpimästi tervetuloa mukaan! <3 Ja te jo mukana pidempään olleet.. No kyllä te tiedätte. <3

Kaunista syyskuista iltaa! Ja vielä muutama sydän lisää. <3<3<3
2 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentista! <3