sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Miten se syksy niinku noin omasta mielestä meni

Fuksisyksy tuli, fuksisyksy meni. Blogin mitättömän päivitystahdin vuoksi ei varmaan tarvitse kertoa, että kiirettä on ollut. Ja vaikken sillä ylpeile, eikä se välttämättä ole se miten haluaisin kulunutta aikaani kuvata, niin onnekas olen kun voin sanoa että kiire on ollut asioiden parissa joista todella nautin (poikkeuksena yksi puheviestinnän kurssi, kiireiset nälkäkuoleman partaalla tehdyt kauppareissut ja välillä asunnossani vierailevan pyörremyrskyn jälkien siivoaminen). Muutoin kiirettä on pidellyt, koska en ole osannut mistään hauskasta luopua.


Kaksi pääainetta työllistää kahden pääaineen verran. Parasta on, että psykalle pääsyn jälkeen asenteeni myös pitkäaikasta murheenkryyniä, yhteisöviestintää, kohtaan on muuttunut täysin. Nyt pakollinen paha on muuttunut mahdollisuudeksi ja olen kiitollinen, että olen viestintätieteiden laitoksella roikkunut viimeiset viisi vuotta. Vihdoin minulle alkaa hiljalleen selvitä miksi.

Ryhmätyöt, Unelmat+Inspiraatio-kurssi, psykan työelämäopinnot ja niistä erityisesti "itkukurssi", josta kerron seuraavissa teksteissä enemmän, ovat olleet ehdottomasti yliopistosyksyn parasta antia. Joogatuntien sijaistaminen ja niistä saatu ihana palaute on antanut paljon itsevarmuutta ja intoa nuorelle lokakuussa valmistuneelle ohjaajalle. Siksi onkin ihanaa, että keväällä saan kuusi omaa tuntia! Jos kiinnostuit, nähdään yliopistolla, Ready Set Polella tai Kuntomaailmalla!

Parasta tässä syksyssä on kuitenkin ollut uudet ihmiset, joita olen saanut tavata. Paljon hymyjä, uteliaisuutta, intoa, rohkeutta ja kauniita sanoja. Onnekkaana sain syksyn aikana myös yhden sydänystävän lisää. <3

Niin paljon uutta ihanaa on tullut, ettei kaikelle vanhalle ihanalle ole ollut aikaa ja nyt uuden vuoden haasteena onkin löytää tasapaino näiden kahden välille. Eniten vanhasta elämästä kaipaan tankotanssia, valokuvausta ja bloggaamista, joille toivon löytäväni aikaa taas tammikuusta alkaen. Haluaisinkin jo kertoa ensi vuoden suunnitelmista, joissa häämöttää ulkomaita, yks pikkugradu, kesätyötön kesä, noin 60 opintopistettä ja joogatunteja, mutta niistäkin voin kertoa vielä myöhemmin lisää.


Nyt olen Rovaniemellä viettämässä joulua - kalenterissa on neljä viikkoa tyhjiä sivuja! Luvassa on kaksi viikkoa Lapin lumoa rakkaan perheen parissa ja sitten kaksi viikkoa sohvan nurkassa kainalossa kuheretelua ja koiran ulkoilutuslenkkejä ihanan toisen perheeni kanssa. Aikaa jää myös kirjoille, omalle joogaharjoitukselle, ideoinnille, jouluherkuille, hyville keskusteluille ja naurulle.

Tulipa paljon pilkkuja ja listauksia, mutta niin siinä käy kun yrittää kertoa kolmen kuukauden tapahtumat lyhyesti ja ytimekkäästi!

Sanonpa vielä, että ikävöin tätä. Kirjoittamista. Omien ajatuksien jäsentelyä. Muiden blogeja. Teitä lukijoita. Ihanaa, ettette kaikki ole kadonneet sieltä! <3 Huomenna kirjoitan joulumimelestä joululaulukonserteissa kirkossa, nyt sen kimppuun. Pus! 

6 kommenttia:

 1. Kiva et oot viihtynyt Jyväskylässä! Haluun kyllä niin joskus tulla sun joogatunnille :)
  Hirveetä hässäkkää ollut täälläkin. Jokohan ens vuonna ehdittäisiin näkemäänkin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiia tervetuloa! Nyt tiiät mistä mut löytää! ;) Ehkä vois jotain bloggaajatapahtumaa ihan aatella, joku ilmajoogatunti tms? :D Mut hei, otetaan kyllä nyt ens vuonna mieluiten vielä heti alkuvuodesta asiaksi että nähtäis! :) On sitä jo niin pitkään aiottu :D

   Poista
 2. Yön hämyisinä hetkinä, puolen tunnin joogavenytysten jälkeen kurkistin vielä oisko mulle sopivaa iltasatua tarjolla. No löytyihän se ja vielä niin suloinen�� Kiitos taas Karo-kulta, pikku lapinnoitani. Halit �� siltä vanhalta lapinnoidalta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 Kuulumisten vaihtaminen teekupin äärellä olisi kyllä ihanaa, ehkä pääsiäisen kieppeillä kun tulen olisi enemmän aikaa! :)

   Poista
 3. Hyvää Joulua sinulle <3 Kiitos raikkaista blogeistasi, kirkkaista silmistäsi ja kauniista hymystäsi <3

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista! <3