torstai 19. maaliskuuta 2015

Rakkautta meren pohjassa


Tämän päivän kuvat ovat ihanasta saksalaisesta Kathista, jonka tapasin Balilla. Olimme muutaman kerran jutelleet koululla ja joissain tapahtumissa, ja sitten jotenkin ihmeessä päädyimme lähtemään yhdessä Gileille meditaatiokurssille. Ennen reissua vähän kyllä jännitti, että näinköhän kemiat sittenkään täsmää, kun pitää olla saman katon alla monta yötä, mutta kaikki meni paremmin kuin olisin ikinä osannut edes toivoa!

Vietimme kolme yötä Gili Trawangalla kurssin merkeissä ja vaikkei Kathi löytänyt meditaatiosta itselleen sitä juttua, oli kurssi silti hänenkin mielestään kokemuksen arvoinen. Joka päivä osallistuimme myös joogatunneille, joimme vähintään yhden kookoksen ja viikon söimme ainoastaan kasvisruokaa, nautimme merestä ja hoidimme päivetystämme. Kurssin jälkeen menimme vielä Gili Menolla yhdeksi yöksi. Koko tämän ajan olimme suunnitelleet pitävämme kuvaussession, mutta koska "meillä oli vielä aikaa", päädyimmekin viimeisenä iltana viimeisen valoisan tunnin aikana kuvaamaan sen mitä kerkesimme. Silti kuvista tuli ihan kivoja mielestäni ja malli ainakin oli tosi hyvillään.


Kathi pyysi minua reissulla kanssaan sukelluskurssille, mutta vaikka snorklauksesta pidänkin ja sukellus kiehtoo, silti se enemmän kauhistuttaa, joten toistaiseksi mereneneitotouhut jäivät vielä väliin. Kathin poikaystävä tuli onneksi muutamaksi viikoksi Balille ennen kuin Kathi lähti kotiin ja he suorittavat yhdessä sukelluskurssin. Saatuaan lisenssit, he kävivät viimeisellä sukelluksella ennen kotiin paluuta ja siellä... Kathin poikaystävä kosi Kathia meren pohjassa! Sukelluksessa ilmeisesti on oleellista tasainen hengitys ja rauhallisuus, ja Kathi kertoi jälkeen päin, että niissä olikin tekemistä, kun toinen yhtäkkiä asettuu yhden polven varaan!

Kuva: Sukellusopettaja

Sain Kathilta luvan laittaa kosintakuvankin tänne, sukellusopettaja oli nimittäin tilanteen ikuistanut. Nyt sitten vaan odotellaan kutsua häihin!
Mitäs pidätte kuvista? Vielä oli muutama kiva kuva, mutta niissä oli jo alkanut hämärtää niin, että kuvista tuli vähän rakeisia.. Mutta monta kivaa saatiin vielä kun valoa riitti!

Ja hei! Jos haluat minulle malliksi, niin laita viestiä facebookissa viestiä tai sähköpostia osoitteeseen karoliinahiltunen@gmail.com niin keksitään jotain! :) Mikää malli ei tarvitse olla, riitää, että kameralle poseeraaminen kiinnostaa! Aiempia otoksiani voit käydä kurkkimassa mm. täältä, täältä ja täältä!

En tiedä teistä, mutta minä ainakin odotan perjantaita ja viikonloppua kuin kuuta nousevaa. Ihan vaan koska viikonloput on niin <3. Onneksi ei ole enää kauaa!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia (taas) ja hän on kyllä kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ja malli on ihana!:) Niin kuin mun seuraava mallikin......hih <3

   Poista
 2. Vähän ihana idea kosia sukeltamassa! :D Aika uniikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no on, mutta niin kuin kävi ilmi voi myös olla tietyllä tapaa hengenvaarallista :D

   Poista
 3. Kauniita kuvia taas! Oot Karo kehittyny ihan hurjasti kameran kanssa<3

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! En kestä, miten ihana ajatus tuo kosinta kesken sukellusreissun oikein on, mä varmaan pökertyisin tuossa tilanteessa autuaana meren pohjaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!!:) Haha! Mä kans mietin, että miten surullinen tuosta reissusta ois voinu tulla, jos mä olisin ollu se jota kositaan! :D

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3