maanantai 30. maaliskuuta 2015

Inspiraatiota ja linkkejä alku viikkoon

Tämän postauksenhan piti tulla jo perjantaina, kun perjantait on jotenkin niin jännittäviä ja inspiroivia itsessään! Itse ainakin odotin viime viikolla viikonloppua kuin kuuta nousevaa, sillä tieni joogaohjaajaksi jatkui. Eilen palasin kotiin onnellisena ja elpyneenä, mutta silti todella väsyneenä. Koko viikonloppu oli kyllä huikea. Perjantai alkoi tunnin naurujoogalla, joka oli taas tosi ihanaa! Sitten puhuttiin ilta ajatusmalleista ja siitä, kuinka 90 prosenttia meidän ajatuksistamme ei oikeasti ole meidän omia. Myös vetovoimanlakia, manifestointia ja mielen sabotoijia pohdittiin.


Lauantaina meillä oli aamuharjoituksen jälkeen osteopaatti puhumassa fysiologiasta ja anatomiasta ja sain vinkkejä tuohon puoliongelmaiseen polveen. Sunnuntaina meillä oli asanoiden tiukkaa opiskelua ja pääsimme taas ohjaamaan toisiamme. Myös ohjausharjoitukset alkoivat tahattomasti joissain vaiheessa väsyneiden joogien kesken muistuttamaan naurujoogaa, kun mietimme, miten asiakkaita mihinkin asentoon saisi ohjattua ja autettua..

Meillä on ihanan värikäs sakki ja tunnelma senkun tiivistyy ja nyt jo kauhulla kaikki odotamme sitä kun tämä lysti lokakuussa loppuu! :D Ensi kerralla meitä hemmotellaan joogafilosofialla, mutta neljä viikkoa pitäisi malttaa ennen sitä..

Mutta nyt! Ajattelin laittaa teille tähän muutaman linkin, vähän niin kuin Parasta nyt-postauksen tyyppisesti.

Yllätysmusikaali
https://www.youtube.com/watch?v=iD2G0vhDf94
Ensinnäkin, meinasin äskettäin revetä liitoksistani, kun Youtuben mainoksessa alkoi soimaan tuttu laulu. Kyseessä on Into the woods-musikaalielokuvan traileri!! Se ilmestyy meidän valkokankaalle keskiviikkona. Näin siitä jossain broadwaylla nauhoitetun videon melkein kymmenen vuotta sitten ollessani jenkeissä vaihdossa ja olin aivan myyty! Metsästin soundtrackeja vielä pitkään Suomeen palattuani ja tämä elokuva on nähtävä, sillä arvatkaapa kuka näyttelee siinä myös?! No JOHNNY DEPP tietenkin! Aah en meinaa pysyä nahoissani! :D Juoni on koottu useista eri perinteisistä tarinoista, mukana mm. prinsessoja, punahilkka, pavunvarren Jaakko ja muut tutut. Mutta katso traileri ja tee omat johtopäätökset, mun mielipide tästä musikaalista taisi tulla selväksi..


Musiikkia - uutta ja vanhaa 
Sitten pari kappaletta. Ensimmäinen on varmaan aika vieras, mutta biisi on ihana ja musiikkivideo jotenkin yksinkertaisuudessaan vielä ihanampi. <3 Of Monsters and men - Crystals.
Jos jäit vielä kaipaamaan lisää musiikkia iltaasi niin kuuntele ihana coveri tutusta klassikosta Hallelujah ja samalta esittäjältä myös versio biisistä Let her go. Ah<3.


Instagramista iloa silmille
Instagramista löytyi tosi charmantti feedi, johon aialahernando lisäilee kauniita kontrastisia kuvia mielenkiintoisista yksityiskohdista ja asetelmista. Painoin heti seuraa-nappia.
https://instagram.com/aialahernando/


Uusia blogeja
Sitten ois vielä muutama uusi blogi, jotka nappas ainakin mun mielenkiinnon heti ja joita jäin seuraamaan. Samat blogit heiluvat usein Bloglovinissakin, joten saattavat olla jo tuttuja sitä paljon käyttäville. Nämä on kaikki englanniksi, mutta jos se sujuu, niin kannattaa kurkata!

Career girl daily
Tosi vaihtelevia juttua ja hauskasti kirjoitettu blogi. Blogin kuvaus on An online magazine for ' Career Girls in heels'. The online destination for beauty and brains. Ja juttuja on tosiaan kauneudesta aina yrittäjyyteen ja bloggaamiseen. Blogi rohkaisee ja inspiroi, ainoa huono puoli, että postauksia tulee todella tiehästi, mutta toisaalta, ei kaikkia juttuja aina tarviikaan lukea.Mindbodygreen
Ihana joogaan, hyvinvointiin, itsensä löytämiseen ja onnelliseen elämään suuntautunut blogi. Vaikket joogaisikaan, kannattaa blogissa silti vierailla, voit yllättyä miten runsas tarjonta aiheista sieltä löytyy. Postauksia tulee vielä edellistä blogia useammin..A little opulent
Tämä on uusi tuttavuus, mutta luovuutta käsittelevä blogi on luonnollisesti
inspiroiva ja koukuttava.Tässä nämä tällä kertaa, kertokaahan oliko joku teidänkin mieleen!:)
Paljon hymyjä, pusuja ja korkeataajuisia viboja viikkoonne! <3

2 kommenttia:

  1. Hurjan suuret kiitokset biisivinkeistä, mä löysinkin heti uuden biisin soitettavaksi repeatilla seuraavien päivien ajaksi... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla!!:) Nuo kaikki jäi mulle kyllä repeatille muutamaksi päiväksi kans.. :D

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3