perjantai 24. huhtikuuta 2015

Perjantai - joogaohjaajakoulutus ja Indiedaysin blog awards-fiilistelyä

Tänään on perjantai!!

Jokainen meistä varmasti osaa arvostaa tätä viikon päivistä parhainta, mutta tänään minä olen erityisen innoissani siitä! Olen matkalla Helsinkiin, jossa tänään jatkuu tieni joogaohjaajaksi. Tämä ilta menee kuunnellessa asiaa joogafilosofiasta ja huomenna jatketaan anatomialla. Meillä on super mielenkiintoisia vierailevia luennoitsijoita ja tietysti on ihanaa nähdä meidän huippua ryhmää! Majoitun kummisetäni ja tämän puolison luona, ja toivon mukaan näen heitäkin edes vilaukselta tässä tohinassa.
Eikä siinä vielä kaikki. Huomen illalla on Indiedaysin blogi awardsit, joihin osallistun ensimmäistä kertaa. Päivälläkin ois tosi mielenkiintosita ohjelmaa, mutta silloin olen opiskelemassa joogan ihmeellistä maailmaa, joten käyn sen jälkeen kurkkaamassa vain iltajuhlan! Pieni kriisi saattoi olla eilen, kun koitin miettiä, että mitähän sitä pistäisi päälle.. Jotain sievää löysin ja otin vaikutteita vähän vanhemmasta teemasta. Mut muotibloggaajat olkaa armollisia! :D  Onko muita tulossa huomiseen iltatapahtumaan??:)

Oon aika täpinöissäni. Luvassa huippu, mutta aika tuhti viikonloppu! Just niitä reissuja, joista saa ihan hulluna voimaa, mutta joista kuitenkin tarvii myös jälkikäteen vähän palautua.

Toivottovasti teilläkin on kivoja suunnitelmia, jos ei niin vielä kerkiää! Minä palaan asiaan alkuviikosta awardsterkuin.

Nautinnollista ansaittua viikonloppua! <3
2 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua, nautiskele nyt oikein kunnolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Ihanaa oli! <3 Vaikka parasta ei ollutkaan bilehileily, vaan joogan filosofia ja anatomia! Haha!:D

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3