torstai 9. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen Lapissa ja pieni munayllätys

Meillä oli ihana perhepääsiäinen! <3 Oltiin kullan ja koiruuden kanssa Enontekiöllä Hetan mökillä pääsiäisviikonloppu. Seuranamme olivat vanhempani, veljeni ja tämän morsian sekä näiden pieni Lili-koira. Kuusi aikuista ja kaksi koiraa - vaikka iso mökki onkin, oli täällä tunnelmaa! :D Mut just silleen hyvin.

Pääsiäinen meni ampumakisoja viettäen, moottorikelkkaillen, kuntosalilla käyden ja saunoen. Eli siis kaikki perusjutut mitä nyt pääsiäisperinteisiin kuuluu. :D Ja olihan meillä tietysti kauhea määrä herkkuja! Riistaruokia, minttukrokanttipannacottaa, påskmust-limsaa, juustoja, valkkaria, muurikkalättyjä, suklaamunia ja kaikkea muuta hyvää. Kyllä dieettiä on taas noudatettu! No, ens viikolla sitten taas.. :D Isolle porukalle on ihana tehdä iso aamupala ja pekonitkin paistettiin aamulla Lapin hengen mukaisesti ulkona muurikalla.

Oli ihana olla tällaisella porukalla, harmi että veli morsioineen lähti jo sunnuntaina ja minun unikaveri lähti keskiviikkona. Sunnuntaista tiistaihin oltiin kullan ja koiran kanssa Näkkälässä meidän pienellä erämökillä, jonne ei mene tietä ollenkaan, ja johon ei tule sähköjä eikä vesiä. Se paikka on niin ihana pieni piilopirtti, että se vaatii ihan oman postauksensa!

Pääsiäisen kruunasi löytö, jonka isä vahingossa teki etupihalla olevasta linnunpöntöstä. Viimeisistä kuvista voit kurkata millainen harvinainen rouva meidän naapuriin muutti pienten muniensa kanssa! ;) Melkoinen tipu sanoisin!

Ihanaa torstai-iltaa! Huomenna alkaakin taas viikonloppu! <3







Mitäs?

Eiköhän ne kuvat nyt riitä... >:(


4 kommenttia:

  1. Kiitos Karoliina kivoista kuvista ja kokemuksista. Ihanaa ja mielenkiitoista ja jään odottamaan seuraavaa :)

    Iitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista!:) Seuraavaksi luvassa pieni piilopirtti Lapin erämaassa.. :)

      Poista
  2. Voi, kun mulle iski kunnon Lappi-kaipuu näiden kuvien myötä! Teidän pääsiäinen kuulostaa kyllä aivan täydelliseltä ja tuollaiset pienet pakoreissut arjen hälinästä pohjoisen luonnon rauhaan lataa kyllä akkuja uskomattoman paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Laura! :D Tiedän kyllä tunteen, onhan Lapissa omat lumonsa vaikka itse istuisi paratiisisaarella.. :) Meidän pääsiäinen oli kyllä ihana ja on tehnyt hyvää taas syödä ja nukkua hyvin ja siinä sivussa myös vähän ulkoilla, lueskella ja saunoa sen minkä on jaksanu! Näillä pitäis taas päästä jo aika pitkälle:) Aika huikeilta näyttää sunkin reissukuvat! Reissaaminen ei välttämättä varsinaisesti lataa akkuja, mutta siitä saa niin paljon muuta!

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3