keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Ohjattu kasvonpuhdistus ja hemmottelua Oriflamelta

En ole mikään meikki- enkä kauneusbloggaaja, mutta kai silti saan puhua kosmetiikasta ja ihonhoidosta? Silleen vähän niin kuin amatööri amatöörille. Viisaammat voivat sitten huudella väliin halutessaan! :) Oikeasti mietin pitkään, että onko mulla mitään asiaa tälle alueelle, mutta oonhan minäkin tyttö ja tykkään siksi minäkin puhua tyttöjen jutuista! 8) Joten oman käden oikeudella! Katsotaanko jääkö ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi tässä blogissa.. Mutta palataanpa ajassa hieman taaksepäin.

Voitin helmikuussa Oriflamen arvonnasta itselleni ja ystävälleni ohjatun kasvonpuhdistuksen. Meidät ohjeistettiin vaihe vaiheelta, miten kasvot tulisi puhdistaa ja luonnollisesti saimme kokeilla kaikkia ihania, hyvältä tuoksuvia voiteita ihanista putiloista. Voin kertoa, etten ikinä laittaisi iholleni päivittäin niin paljon tököttiä, mutta ei minun onneksi tarvikaan. Muutaman uuden asian opin kylläkin tuona iltana, ja ne on tässä:

1. Silmäympärysvoidetta levitetään vain alaluomelle sekä silmän viereen alueelle, johon naururypyt tulevat. Eli ei siis ollenkaan yläluomelle! Paitsi jos ne tuntuvat erittäin kuivilta.
2. Puhdistusmaidon ja muidenkin putsareiden tulisi antaa olla kasvoilla 5-10 minuuttia. Itse olen kyllä ihan huoletta pessyt vaahdot saman tien pois..
4. Sama pätee kuorinta-aineeseen. Minä kun luulin, että ne pienet kiteet ja niiden hierominen olisi se juttu.
5. Kasvoseerumi voi tuntua juuri niin hyvältä, kuin se kuulostaa! Ehkä jopa vielä vähän paremmalta.
6. Säästääkseen kasvovettä, vanulapun voi kastella ja taitella ja puristaa kuivaksi, ennen kuin siihen levittää mitään. Tällöin kasvovettä ei imeydy vanulappuun niin paljoa. Kokeilin tätä kotonakin muutaman kerran, mutta jotenkin en tykkää siitä, etten tiedä mikä kohta on vettä ja mikä kasvovettä.
7. Silmien ympäröivälle alueelle ei saa laittaa muuta kuin sille iholle tarkoitettua ainetta, ei edes sitä kasvovettä. Onhan se alue kuulemma meidän ihomme "silkkiä".
8. Koko puhdistuksen järjestys oli: silmämeikin poisto, putsari, kuorinta, kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide ja kasvorasva.

Kasvonpuhdistuksen jälkeen luonnollisesti tuli puhetta tuotteiden tilaamisesta ja jopa niiden myymisestä ja siinä saattoi allekirjoittaneella olla pieni heikko hetki.. Niinhän minusta tuli Oriflamen myyjä - joka kyllä enimmäkseen myy itselleen. Mutta uusi kuvasto on tullut, että jos joku haluaa samaan syssyyn tilata jotain, niin laitahan sähköpostia tai viestiä muita kanavia pitkin! Toimitan Hämeenlinnaan ja viiveellä Rovaniemelle, Helsinkiin ja Jyväskylään.


Kaksi tilausta olen tehnyt jo. Tässä on mitä postipoika toi ensimmäisellä kerralla. Sen verran tykkäsin, että seuraavassa jaksossa lähti vielä isompi tilaus. Kaikki tuotteet vaan tuoksuu niin ihanalle ja käyttökokemukset on kyllä toistaiseksi tosi hyvät! Toinenkin paketti on jo tullut, mutta sen sisällön esittelen myöhemmin.

Olen vähän ujostellut tuollaista silmienrajaustussia, mutta nyt päätin sen tilata kun halvalla sain. Ja voin kertoa, että kissarajaukset ovat tulleet jäädäkseen! Juuri se pieni lisä/muutos iltalookiin, jota olen toivonut. Pinkin lilahtavan luomivärin tilasin, koska se on ainoa, mitä jokainen meikkikonsultti on minulle suositellut eriparisilmiäni varten. Joku ehdotti minulle, että laittaisin toiseen vihreää luomiväriä ja toiseen ruskeaa! Pitääpä kyllä ehkä jopa kokeilla. :D Luomiväri on ihana, mutta sitäkin ihanampi on tuo kunnollinen luomivärisuti! Voi juku, kun voi luomivärin levitys tuntua ammattimaiselta ja ylevältä! Niin ylevältä, että seuraavassa tilauksessa piti saada vielä toinen samanlainen. Pikkutöpöttimet ovat kyllä nyt historiaa. (Huomatkaa ammattimainen käsitteiden käyttö. :D)Huulipunatkin on tosi kivat siihen nähden, että ne maksoivat kolme euroa kipale. Paitsi tuo kultaisissa kuorissa oli vähän kalliimpi (ehkä 7e?) ja olen jo pitkään halunnut sellaista! Näin nimittäin joskus lentokoneessa myyntikatalogissa Jennifer Lopezilla tuon väristä huulipunaa ja siitä asti olen sitä himoinnut. En tiedä kyllä mikllä logiikalla ajattelin, että samahuulipuna joka näyttää hyvältä tumman ja tulisen J. Lon huulilla, näyttäisi samalta tämän kalpean napapiirin sankarin naamalla. No, ei kai peitepuikkohuulet ole vielä poistuneet muodista? Ainakaan kovin kauaa sitten..


Huulirasva tuoksuu ihanalle ja tuon söpön pinkin monitoimivoiteen sain lahjana, ja se on kyllä tosi hyvä tehohoito ainakin huulille. Muuhun en sitä ole vielä käyttänyt. Ja no, kynsilakkoja ei ole koskaan liikaa. Graffiittilakat ovat olleet pitkään toivelistalla, mutten ole viitsinyt yli kuutta euroa niistä maksaa. Nyt kun sain yhden hintaan 2,90e, ostin heti kaksi! 8)

Onko teillä kokemuksia Oriflamesta? Minusta nuo tarjoushinnat ovat opiskelijaystävällisiä ja ihanaa on, että tuotteen voi kokeilunkin jälkeen palauttaa. Ja jotenkin nuo tarjoukset on sen hintaisia, että jos on jotain miettinyt, muttei ole ihan varma eikä siksi ole raaskinut muualta ostaa, niin nuissa ei paljon häviä, vaikka kokeileekin. Minulla ei aikaisempaa kokemusta ole Oriflamesta kuin yhdestä ripsarista, jonka sain jonkun lehden tilaajalahjana. Se olikin ainoa ripsari mistä minulta jatkuvasti kyseltiin, että mitähän ainetta käytän. Vaikka tuosta nyt on jo vuosia, niin saattaa olla, että nyt toiseen tilaukseen ilmestyi myös mascara...

En haluaisi olla materialisti, muttaaaa.. voi sitä riemun määrää, minkä yhdestä pienestä laatikosta voi saada! :D Ja sitten kun se laatikko on vähän isompi...
Nyt menee niin hyväksi jutut, että parempi ehkä antaa olla.
Kiitos ja pus! <3

2 kommenttia:

  1. Whaat mäkään en tiennyt ettei silmänympärysvoidetta laiteta yläluomelle!! :O Mä luulin että kun se on YMPÄRYS, niin tarkottaa koko ympäröivää silmää!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!!! :D Mä vielä erikseen kysyin, että ai eikö oikeasti laiteta yläluomelle mut kuulemma ei. Aika hämmentävää tuommonen :D

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3