torstai 16. tammikuuta 2014

Kappale kaunista Jyväskylää

Koiran kanssa ulkoillessa näkee kaikenlaista ja joskus joku kiva naapurikin innostuu lähtemään mukaan 15C asteen pakkaseen:)

Ulkona on kylmää ja kaunista, hyvä näin. Tasapaksua märkää harmautta nähtiinkin jo riittävästi. Normaalista poiketen, tänään minua ei puhututa erityisemmin, joten toivottelen vain raskaan työn raatajille tsemppiä vielä huomiseen. Sitten onkin jo viikonloppu.
Hakuna matata<3

Hakuna matata on swahilia ja tarkoittaa "ei huolta".
t. Wikipedia

8 kommenttia:

 1. Elämä ihana on;) ja hienoja kuvia!

  -Tarja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no just näin!;D Kiitos! Ja kiitos kommentista, mun jupinoita on selkeesti kuunneltu....;>

   Poista
 2. Kauniisti katsottu ja tallennettu kuviksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Auringossa kaikki näyttää niin kivalta, varsinkin pitkän harmaan jakson jälkeen.En vieläkään läheskään kaikkiin kuviin saa haluamaani "henkeä", mutta pikku hiljaa. Harjoitus tekee mestarin toivottavasti tässäkin asiassa:)

   Poista
 3. Hyviä rajauksia ja sommittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulee kokeiltua kaikenlaisia rajauksia ja sitten ei osaakaan päättää, että mikä ois paras (esim yllä olevat punaiset ikkunakuvat)! Mut mieluummin valinnanvaikeus kuin ei yhtään hyvää kuvaa:)

   Poista
 4. Heii haluaisin kysyä minkä rotuinen koirasi on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Se on semmonen puistococktail!:) Isä oli labradorin noutaja ja äiti oli Lapinkoiran ja jonku karhukoiran sekoitus! Kauhean kaunis ja hyväkäytöksinen sisällä, mutta ulkona niin itsepäinen ja viettien vietävissä!:D

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3