tiistai 21. tammikuuta 2014

Minä, työhakemus ja kameran kauko-ohjain

Olen tässä pari päivää tehnyt työhakemusta ja päivittänyt Linkedinit ja vastaavat jos vaikka kiva harjoittelupaikka löytyisi. Tänään tuli postista tilaamani kauko-ohjain kameraan juuri sopivasti, sain otettua kuvat hakemukseeni! Valaistus oli aika ihana, ikkunasta pari metriä ikkunan reunan kohdalla valoista taustaa vasten= pehmein, paras valo. Näin opettaa Scott Kelby! Ja valaistuksessa ei ollutkaan mitään vikaa. Ihana ominaisuus tuossa kamerassa on myös se, että siinä on käännettävä näyttö, eli näen itseni koko ajan. Ja alkukuvissa kävikin niin, että tuijotan näyttöä enkä kameran linssiä.. Varmaan kuvan numero 50 kohdalla huomasin sen ja aloin poseeraamaan kameralle näytön sijaan. Tiedän, että te kaikki haluaisitte nähdä mahdollisimman epäonnistuneita ja naurettavia kuvia, mutta koska näin itseni koko ajan ja itse painoin laukaisinta niin ikävä kyllä tässä sarjassa ei ihan kovin järkyttäviä tapauksia ole:) (Vahingossa otetut on aina niitä parhaita.)Ja kyllä arvasti oikein, kolme viimeistä päätyi työhakemukseen. 
Oon ihan ihastunut tuohon kauko-ohjaimeen. Kun otan joskus teininä otin itsestäni kuvia niin aina ärsytti kun käsivarsi näky. Nyt on silloin ois ollu kauheen kätevä tuommonen vempele. Nythän siis käytän sitä lähinnä pimeässä kuvatessa, jottei kamera tärähdä kun painan laukaisinnappia.. Oon muutenkin taas ottanut todella paljon kuvia. Niin kuin olette huomanneet ulkona on ollut todella kaunista pienessä pakkasessa. Niitä otoksia ja kuvia tästä pikkukodistani työstän parhaillaan ja niitä siis luvassa toivottavasti piakkoin.

Ja hei jos jollain sattuis olemaan joku kiva harjoittelupaikka hihassa niin oon pelkkänä korvana!:)

4 kommenttia:

 1. tähtisilmät ja iloinen suu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii miten ihanasti sanottu! Tänään ei kyllä ollut niin hymyilevä suu, mutta ehkä kunnon yöunien jälkeen suukin jaksaa taas olla iloinen:)

   Poista
 2. Olet kyllä kaunis! Mieleenpainuvan kaunis. Nuo silmäsi on jotain, jotka kruunaa kokonaisuuden! T. Jäbäleissön stadista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Tällaisia kommentteja aina lukee mielellään:)) Jäbäleisson mulla on sellainen tunne, että ollaan tavattu oikeassakin elämässä?

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3