sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Miniloma/työmatka Tampereella

Heipsan!

Torstai ja perjantai meni siis Tampereella. Noiden päivien saldo oli ihana aamupala ystävän luona, paljon tietoa tulevasta reissusta - niin käytännön asioista kuin myös minuun liittyvistä odotuksista, työnkuvan selkeytystä, mukava illanvietto työporukalla, paljon uusia mukavia ihmisiä, suolainen vohvelilounas, shoppailua, sekä maailman paras hampurilaisateria Easyspeakissa(olikohan se sen nimi?).

Nyt tiedän vähän Aasian reissun aikataulua. Ensimmäiset 5-6 viikkoa menee aikalailla viikon välein vaihtaessa paikkaa ja sitten rauhoitun Balille pariksi kuukaudeksi. Ennen joulua menen muutamaksi viikoksi Thaimaaseen ja jouluksi tulen takaisin Balille. Joululomalla käydään varmaan myös Australiassa. Tammikuussa sitten olen Balilla ja lopuksi vielä vähän matkustelen riippuen missä minua milloinkin tarvitaan.

Työnkuvana on ottaa kuvia ja videoita, pitää huolta somesta, pitää kahta blogia: yhtä enkunkielistä ja toista suomenkielistä ja lisäksi tietenkin neuvon ja autan vaihtareita sen minkä osaan ja pystyn. Työnkuva ja työympäristö kuulostaa niin älyttömän hienolta, että viikonlopun olen potenut kauheaa matkakuumetta. Sain mukaan luettavaksi matkaoppaita kohteista ja ainoa ongelma on, etten tiedä mistä alottaisin!

Viikonloppuna myös varmistui epäilyni, että minulla on harjoittelun ajan mahtava ja innostava tiimi taustalla ja tukenani. Sen lisäksi huomasin että minullakin on jo mielipiteitä ja sanottavaa viestintään liittyvistä asioista! Sekin on aika hienoa huomata, sillä en ole oikein missään vaiheessa vielä kokenut, että viestinnän ammattilainen olisi millään lailla osa identiteettiäni, mutta pikku hiljaa alan tehdä sillekin tilaa..

Huomenna lähden Helsinkiin yhden toisen viestinnän homman tiimoilta, mutta siitä lisää myöhemmin kesällä! ;) Huomenna myös luvassa juttu, johon liittyy ainakin nuoruus, Helsinki ja ulkohyyssikkä!

Stay tuned!
Kaunis keittiö, kaunis aamuvalaistus.<3


Ananas oli tuliainen, ilmeisen hyvä sellainen. :)


Oli muuten ihan vähän vaan hyvää! Fasaanipariskunta ruokaili tänään etupihalla, mutta sain niin kivoja kuvia, että niistä lisää myöhemmin! (Ei liity tämän päivän aiheeseen mitenkään, mutta oli niin ihana valaistus ja kivoja kuvia, että oli pakko vähän keulia..)

Aluksi Nefeä oikeasti kiinnosti uudet huivit, mutta tämä kuva on lavastettu: mallille maksettiin kuvasta palkkio..

Meidän äiti käytti aikoinaan tosi paljon vaatteissaan lohen väriä ja minä yökkäilin vieressä. En tiedä miten tämä liittyy mitenkään näihin ostamiini huiveihin...

Ostin kesäpantsit! Ei ole yhtään mun normaalityyliset, mutta niiiiin ihanat päällä ja jotenkin salaa tykkään tuosta kuosistakin. Nyt kun olen ne ostanut ja julkaissut kuvia blogissakin niin nyt mun on pakko uskaltaa käyttää niitä oikeasti!

Mitä ootte mieltä??

Oli hyvää ja ei muuten ois kovin vaikea tehdä näitä kinkkuvohveleita itekään.

Kaksi viimeistä on arvatenkin kännykkäkameralla otettuja. Vaikka lähes kaikki tuttavani ärsyyntyvät kamerankäytöstäni, niin en minäkään sitä IHAN joka paikkaan sentään ota mukaan!

2 kommenttia:

  1. Sun tuleva Aasian-reissu kuulostaa kyllä paremmalta kuin hyvältä, toisin sanoen aivan mielettömän mahtavalta! :) Noin mahtava ympäristö sekä työnkuva samassa paketissa - ei kai tähän voi sanoa muuta kuin että huh huh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista!<3 Joo, haluaisin olla nöyrä ja kaikkea, mutta en voi sanoa muuta kuin, että niin kuulostaa!!:) En kyllä malta odottaa! Vähän pelottaa, että suostunko ikinä tuleen sieltä takas! :D Yritän sieltä sit taltioida mahdollisimman paljon tännekin niin halukkaat voi elää sitten ainakin hengessä mukana!:)

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3