keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Minä ja Indiedays

Hei vaan! Jotkut teistä ovat varmaan huomanneet, että blogin ilme on vähän muuttunut. Nimen ylle on ilmestynyt banneri ja oikeaan laitaan Indiedays-laatikko. Eli sehän tarkoittaa siis sitä, että minusta tuli Indiedays inspiration-bloggaaja! :) Jos joku ei vielä tiedä mistä puhun, niin Indiedays on sellainen blogiyhteisö, jossa on 30 varsinaista bloggaajaa ja 300 inspiration bloggaajaa ja jokaisella on Indedaysin sivuilla oma profiili ja postausket tulevat myös näkyviin sinne.

Olin aika yllättynyt kun sain kommentin, jossa minua pyydettiin lähettämään sähköpostia Indiedaysin markkinointihenkilölle. No, uteliaana laitoin ja jäin odottamaan, mitä sieltä päästä kuuluu. Samana päivänä sain vielä viestin, että he olivat tutustuneet blogiini ja pitivät siitä, ja haluaisivat kutsua minut blogiyhteisöön! Olin todella yllättynyt, iloinen ja ennen kaikkea todella otettu!

Olin jo aiemmin käynyt katsomassa Indiedaysin bloggaajavaatimuksia ja siellähän lukee, että " Jos olet pitänyt blogiasi vähintään vuoden, sinulla on tuhansia lukijoita..." No, siihen kosahti. En edes lukenut tuota pidemmälle. Ajattelin, että sitten joskus jos tuohon päästään. Ihmetyksen määrä oli siis huipussaan kun he ottivatkin minuun yhteyttä! Miten he edes löysivät mun vielä aika pieneen ja suht tuoreeseen blogiin?? Ja vielä pitivät siitä! Tämä oli se yksi iloinen uutinen, josta hehkutin muutama kirjoitus takaperin. :) Eihän tämä käytännössä muuta blogini kannalta mitään muuta kuin vähän blogin ulkomuotoa, mutta silti todella iso asia minulle! Toivoin salaa joskus olevani Indiedays-bloggaaja ja se toive toteutuikin sata kertaa nopeammin, kuin olin odottanut. Tällaisia yllätyksiä voisin ottaa vielä paljon lisää!



Mitäs muuta. Meillä oli tänään ihana Road trip äidin kanssa! Otettiin Rovaniemeltä meidän kesäauto ja ajettiin ensin Lohinivaan lounaalle. Äiti söi sivistyneesti lindstömin pihvin, kun minä vedin vieressä makkarperunoita. :D Äidin prinsessalla on kuulemma jätkien ruuat. En tiennyt, että makkarapernat on tarkoitettu vain pojille. >:) Oli muuten aikasen hyvä palvelu ja alkuruokasalaatin feta vei kielen mennessään. Ostettiin sit matkalle mukaan muutama lämmin munkki, joihin minulla ei tietenkään ole mitään asiaa gluteenittoman ruokavalion vuoksi, mutta tuoksuihan ne aika hyvältä! Seuraavaksi pysähdyttiin Kittilässä kaupassa ja tankilla. Kaupan kassalla kysyin äitiltä, että haetaanko illaksi valkkari. Äiti oikein hihkas, että no joo! Kaupan kassalla ollut nuori mies totesi suhteellisen sarkastisesti, että se aina kannattaa. Vasta hetkeä myöhemmin tajusimme, että oli keskiviikko ja kello ei ollut edes kahta ja tämä pieni innokkuutemme viiniä kohtaa saattoi näyttää suhteellisen hauskalta... Ottaen huomioon myös minun tyylikkään pukeutumisen. No anyway, etsittiin sellaista Hedgerow (tai jotain sellaista) pulloa, joka on puoli makeaa ja ihan älyttömän hyvää! Mutta sitä ei ollut niin sitten päädyttiin ostamaan Black towerin puolimakea pullo. Sittenhän me nautittiin iltapäiväkahvit samaisessa marketissa, sillä Kittilän S-marketissa saa S-etukortilla ilmaiset kahvit/kaakaot kahviautomaatista! Miten pieni asia, mutta silti niin iso! :D Matkan jatkuessa me sitten vielä pysähdyttiin ottamaan mun hienosta lookista kuva. En tiedä mistä huomaa, että susiraja on ylitetty... Varmaan nuista tuntureista?


Ps. Ei sit juotukaan sitä meidän keskiviikkopulloa tänään.. Paitsi nyt tulee uutta tietoa, että kuulemma vielä maistetaan :D

Pss. Heräsin viime yönä VR:n yövaunussa ajatukseen, että joko olen Phuketissa?! Hieman petyin kun tajusin, että olin menossa aivan väärään suuntaan, mutta sitten lohduttauduin, ettei siihenkään enää kauaa ole. :) terveisin yöllä unissa jännittäjä

6 kommenttia:

  1. Oi, paljon onnea blogipotraaliin pääsystä <3

    VastaaPoista
  2. Ihana eräjormakuva!! :D<3 Ja onnea vielä tuosta id-jutusta :) Voin vaan kuvitella miltä susta on sillon tuntunu! Kyllä nää kohta oot siellä Phuketissa, joten älä huoli :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikö!:D ja kiitos<3 Hieman ankea olo oli kieltämättä, mutta nyt on hienot häät tulossa lauantaina niin ihan mielelläni olen vielä siihen asti täällä Suomen maankamaralla;) Nää... Voi sua oululaista!;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3