torstai 6. marraskuuta 2014

Balin auringonlasku surffilaudalta

Olin suunnitellut kertovani teille tänään Tachi-pennusta, mutta eilisen kuvaussession jälkeen on pakko laittaa kuvia lopputuloksesta! Lähdimme islantilaisystäväni Aprilin kanssa eilen katsomaan auringonlaskua merelle surffilaudoilla. En sen enempää ajatellut kuvaussessiota, vaan halusin vaan ikuistaa auringonlaskun. Samoin tuumi April, joka naturellina lähti kanssani nautiskelemaan ilta-auringosta. Kun aaltoja ei ollut ja aurinko ei vielä ihan laskenut, aloimme leikkimään kameralla... ja kuvista tuli mielestäni ihan mielettömän kivoja! Varsinkin kun ottaa huomioon meikittömän mallin ja ei-niin-surffilautaan-tottuneen kuvaajan.. Vesi ja auringonlasku ovat molemmat ihania kuvaelementtejä ja sitten kun  ne vielä yhdistää! Olin eilen aamulla ja toissapäivänä kipeä, mutta vaivainen olo jäi innostuksen alle ja tänään en olekaan odotetusti keuhkokuumeessa vaan melkeinpä jo terve.
Tämä vesikuvaus on nyt sellainen asia, joita en suosittele kokeilemaan kotona, ellei sinullakin satu olemaan vedenpitävää kamerakoteloa. Itse sain matkalle mukaan Matkavarusteelta Aquapacin SLR-pussin, josta on ollut niin paljon iloa jo aiemmin snorklatessa ja eilen löysin sille tämän uuden käyttötarkoituksen! Vedessä kuvaaminen on ihan älyttömän kivaa ja minulla on teille kuvia kymmenistä erilaisista kaloista ja jopa kilppareista, kunhan kerkiän käymään ne läpi. Että kiitos vaan Matkavaruste! :) Pussista kirjoittelen myöhemmin vielä lisää Iltalehden blogissa.
Tietääkö muuten kukaan jotain hyvää nettikurssia/videosarjaa Youtubessa Photoshopin opetteluun? Haluaisin niin kovasti oppia kaikkea uutta ja ihmeellistä, mutta en oikein tiedä mistä sitä tietoa kaivaisin täällä Balilla. Nämä kuvat on aika kevyesti Photoshopattuja, mutta voisin kuvitella, että niille voisi tehdä paljon kaikkea kivaa.. Tässä kuva mun tän hetkisestä studiosta, jossa nämäkin kuvat on muokattu!:D Niin kuin näkyy, puitteet on viimeisen päälle! ;)
Eilisen innoittamana parit seuraavat kuvaukset jo sovittu! Ja ideoita ois kun löytyis vaan malleja. Koitan rekrytoida nuita vaihtareita nyt näillä kuvilla.. Kertokaahan mitä te ootte kuvista mieltä! :)










Postaus tehty yhteistyössä Matkavarusteen kanssa.

8 kommenttia:

  1. Aivan uskomattomia kuvia, todella hieno tapa kuvata auringonlaskua. Ja kyllä sulla on tosi mielenkiintoinen studio :) Jään odottamaan lupaamiasi lisäkuvia. Hyvää viikonloppua kotosuomesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Haha eikö! Joku päivä ehkä toivon saavani isomman studion...;) Kiitos, ihanaa viikonloppua sinnekin! Kuvia tulossa pian lisää, tänään käytiin nimittäin muutama sata taas näpsimässä!

      Poista
  2. Tuohon mielipiteeseen on helppo yhtyä-lisää kuvia , please!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) Laitoin muutaman lisäkuvan tästä kuvauskerrasta, mutta uusiakin pian luvassa!

      Poista
  3. Taas on pakko todeta että tummat naiset on vaan 100 kertaa näyttävämpiä kun blondit, juurikin ilman meikkiä!!!! :-o
    T: 100%natural blondi! :-( 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä niin tiedän mitä tarkotat!! Ja jos on paksu tukka niin se pelastaa vielä enemmän! Itse näytin tuon illan otoksissa uitetulta rotalta kun toinen näyttää tuommoselta pahis merenneidolta!

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3