lauantai 15. marraskuuta 2014

Little escape


Eilen juhlittiin Mona-mallini syntymäpäiviä. Sushin nautiskelun jälkeen illan pimetessä raahauduimme mainitsemani salaisen rannan portaat alas ja siellä etsimme piemässä puita ja risuja nuotiota varten. Pari päivää sitten satoi kaatamalla, joten kaikki löydöksemme olivat enemmän tai vähemmän kosteita. Tyttöjen kannustaessa pitkän yrityksen jälkeen pojat lopulta saivat nuotion henkiin ja valo täytti meidän pienen piirimme.

Oli nuotio hiekalla, kynttilöitä kiven raoissa. Meidän pieni Green Taran Bali-perhe vieri vieressä saronkien päällä. Kylmä viini maistui suoraan pullosta. Jollain oli suklaata, toisella vaahtokarkkeja. Varpaat hiekassa, hiukset hennosti liikehtien lämpimässä iltatuulessa. Nousuvesi teki tuloaan ja mustat aallot hiipivät minuutti minuutilta lähemmäs. Kauempana kuului aaltojen jylinä, kun ne rikkoutuivat riuttaa vasten. Sarongilla maatessa pystyi näkemään ylilentäviä lepakoita - sekosin laskuissa. Kaksi tähdenlentoa lupasi kaksi toivetta ja seitsemän lentokonetta matkasi pimeällä taivaalla kohti toisia maita. Oli puhetta ja naurua, oli hiljaisuus.

Ja kun tuntien jälkeen meistä siltä tuntui, me pakkasimme tavaramme, kapusimme portaat ylös ja menimme kotiin. 
<3
<3

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tosi ihanalta illalta. Lämmintä, kynttilän valoa, aaltojen sekä nuotion ääniä.... Tuollaiset hetket ovat varmaankin tosi mieleenpainuvia - niin pientä, mutta niin tunteikasta. Mukavia hetkiä jatkossakin sinulle Karoliina.

    VastaaPoista
  2. Ei voi muuta sanoa kuin että oli kyllä erinomainen ilta:) Näitä toivottavasti tulossa vielä paljon lisää <3 Kiitos kivasta kommentista!:)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista! <3