lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pöytähopean uusi elämä

Penikkahieronta on näköjään kiinnostanut ihmisiä kun postaus on saanut melkein yhtäsuuren suosion kuin multiwaymekko! :) Aamulla kävely oli vielä aika tuskallista, mutta parin tunnin päiväunien jälkeen pystyy jo kävelemään ilman nilkutusta. Pienet mustelmat ovat laajenneet yhdeksi isoksi koko sisäsäären kattavaksi mustelmaksi, mutta eiköhän se siitä..


Sitten tämän päivän asiaan. Näin pinterestissä todella ihanan idean ja päätin itsekin toteuttaa sen. Olen kierrellyt kirppareilla etsimässä hopeisia tarjottimia kuppeja ja muuta käyttökelpoista materiaalia aikomuksena tehdä niistä itselleni koru/meikki/hiustarviketeline. Vieläkään en ole kaikkia haluamiani osia löytänyt, sillä suuri hopeatarjotin vielä loistaa poissaolollaan. Mutta koska keräily on ollut jo niin kauan jumissa päätin tehdän sen minkä nyt voin ja täydennän projektiani sopivan alaosan löydyttyä. 

Tässä on kirpputori löytöni:


Ja tässä on salainen aseeni :D eli liimapyssy, jonka Tiimarista kävin ihan tätä varten aikoinaan ostamassa muutamalla eurolla.Tällainen siitä tuli:Ja näin päätin sitä käyttää:


Pinterestin malli oli tehty hopea-astioista, mutta esimerkiksi kauniista posliinista tai lasiastioista voisi tulla myös todella kaunis! Tai miksei voisi käyttää kaikkia materiaaleja sekaisin? 
Itse täytin tämän nyt koruilla, mutta kuppeihin voisi laittaa vaikka pinnejä tai hiuspompuloita, meikkisuteja tai mitä ikinä keksiikään. Sitten joskus kun löydän suuren hopeatarjottimen alimmaksi kerrokseksi, sinne laitan jotain samantyylistä kuin ylimmässä nyt on. Ehkä jonkin kauniin sokerikon, missä olisi kansikin. Tai lisää kauniita kuppeja ja kupista voisi laittaa hopealusikan törröttämään johon voisi vaikka ripustaa ponkkareita, korviksia tai jotain. Jonkin vähän saman tyyppisen telineen haluaisin rannerenkaille kuin tuo lasinen joutsen on sormuksille. Sen tarvisi olla jokin pitkulan mallinen koriste-esine ehkä. Tämä on kirpputoreja harrastavalle kiva pieni projekti ja kun omat palaset ovat löytyneet niin niiden paikoilleen laittaminen on maailman nopein asia! Mitä mieltä olette? :)
Hei niin vielä yks juttu, tänään on Earth Hour 2014! Jos et tiedä mistä puhun, niin tässä lyhyt kuvaus:


"On aika näyttää jälleen valomerkki ilmaston puolesta! WWF:n Earth Houria vietetään lauantaina 29. maaliskuuta klo 20.30–21.30. Maailman suurimman ilmastotapahtuman aikana sadat miljoonat ihmiset ja lukuisat organisaatiot eri puolilla maapalloa sammuttavat turhat valot tunnin ajaksi. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista päättäjille huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä. Tänä vuonna Suomessa Earth Hourin teemana on arktinen alue, sillä ilmastonmuutos lämmittää arktista aluetta nopeammin kuin mitään muuta aluetta maailmassa. Arktisella alueella ahdingossa ovat lajit, jotka eivät voi elää ilman jäätä ja lunta. Ilmastokriisiin on kuitenkin olemassa ratkaisu: fossiilisten polttoaineiden korvaaminen uusiutuvalla energialla. Katso miten sinä auttaa Arktista ja tule mukaan: www.wwf.fi/earthhour"


Joten sammutetaanhan valot 20.30-21.30 jääkarhujen puolesta! <3 Ihanaa lauantai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi ihana idis:) Hieno!!
  Mäkin haluisin jonku tuollaisen tarjottimen mihin vois laitella koruja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)) Tämmönen on maailman helpoin väkertää! Miettii ensin mitä siihen haluaa laittaa/mihin sitä haluaa käyttää ja käy tekemässä löytöjä kirpparin hopearompeosastolta. Lopuksi vaan liimapyssy heilumaan!:)

   Poista
  2. Mulla onkin tarkoitus huomenna käydä kirppiksella joten pitääpä tarkkailla löytyykö ;)

   Poista
  3. Sitten oli hyvä ajoitus! Toivottavasti onnisti!:)

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3