sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kirpeähkö banaani&passionhedelmäsmoothie

Ihana lazy Sunday. Aamupalaksi pyöräytettiin vohveleita, päivällä syötiin kiinalaisen jämiä eiliseltä, käytiin kävelemässä hiljakseen, katsottiin Puumanaista ja illalla herkuteltiin vielä raikkaalla smoothiella. Oli hyvää! Passionhedelmä tuoksuu niiiin hyvälle! Toisaalta siitä on todella vaikea saada mehuja irti kun tuntuu, ettei siinä ole paljon muuta kuin siemeniä. Mutta suosittelen kokeilemaan!

Eilen olimme kaverini järkkäämissä kevätpirskeissä. Pöytä oli koreana, seura oli kerrassaan loistavaa ja neljä ja puoli tuntia sujahti nopeasti. Illan teema oli drinksut – jokainen vieras toi drinkin ainesosan ja niistä sai sitten rakennelle itselleen mieleisen drinkin. Pääsimme myös kokeilemaan tietobingoa, ilmesisesti eilistä varten keksitty peli. :D Fiilisteltiin tunti kynttilän valossa Earth Hourin merkeissä ja lopuksi innostuttiin leikkimään kuutamolla-ohjelmaa. Jokainen kertoi vuorollaan kolme väitettä, joista yksi oli valetta ja muiden piti arvata mikä se oli. Hyvä tapa saada tietää tutuista jotain uutta ja myös nähdä kuinka hyvin kenenkin pokka pitää!

Tänään kaiken rauhallisen sunnuntaioleilun keskellä on ollut myös vähän haikeaa, sillä ensimmäinen muuttolasti lähtee huomenna Hämeenlinnaa kohti, loputkin viedään kuukauden sisällä. Tai osa menee myyntiin. Mutta tätä tulen herkistelemään vielä niin monta kertaa tulevien viikkojen ajan, että jätän aiheeseen syventymisen myöhemmälle. Joten takaisin smoothieen!

Yhteen annokseen tarvitsee:
1 1/2 banaania
2 passionhedelmää
5 vihreää viinirypälettä
1/4 limeä
1dl jäävettä

Kuori banaanit, halkaise passionhedelmät ja siivilöi siement pois. Poista rypäleistä mahdolliset siemenet. Heitä ainekset blenderiin ja herkuttele!Nefen kanssa toivotetaan teille kaikille oikein leppoisaa viikon alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentista! <3