tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ihana kevät

Tänään on ollut kyllä normaali, mutta silti niin ihana päivä.

Se tunne, kun yöllä herää puoli kuusi katsomaan kelloa ja aamu on jo valjennut. Vielä parempi kun nousee kahdeksalta ja aurinko paistaa. Ei ole montaa päivää kun parjasin jonkun kanssa kesäajan hölmöyttä, mutta ehkä näin kuitenkin on parempi.


Vaikka nukuin pommiin, sain jotenkin ihmeessä popsittua aamupuuron rauhassa ja hoidettua muutkin aamurituaalit ja koiran ulkoilutukseen jäi silti puolituntia aikaa. Ei haittaa lähteä heti aamusta pihallekaan kun aurinko paistaa ja toppavaatteet ja kaiken maailman kerrastot voi jättää sisälle.

Jotain ihme höttöä tuli taivaalta. Sekään ei haitannut.

Lounas meni ystävien kanssa vaihtaessa kuulumisia ja herkutellen lohikeitolla.<3

Sain pestyä monta koneellista pyykkiä, muun muassa kaikki urheiluvaatteet. Hyvä pestä nyt kun on liikuntakiellossa.

Sain jopa vähän jotain tehtyä pääsykoeasian eteen. En paljoa, mutta vähäkin on parempi kuin ei mitään!

Otin tunnin mittaiset päiväunet.

Imuroin koko asunnon, tiskasin, siivosin vessan ja järjestelin tavarat paikoilleen. Tämä koti on aika kiva aina kun lattia, sohva ja työpöytä näkyy ja villakoirat on pyydystetty pois kuljeksimasta.

Neljältä sain vieraan, joka toissapäivänä kysyi, että voitaisiinko joku päivä käydä lenkillä tai kahvilla tai jotain. Kaksi vuotta ollaan jo tunnettu, mutta ei ole tullut vietettyä yhdessä vapaa-aikaa. Tuollainen kutsu on todella harvinainen näin aikuisiällä myöhäisteininä, mutta sitäkin tervetulleempi. Lapsena pystyi vaan kävelemään keinuvien lasten luo ja kysymään, että tehtäiskö jotain yhdessä?. Tai luokasta/harrastuksista aina löytyi kavereita, joiden kanssa vietti aikaa välkällä/reeneissä ja lopulta heitä kutsui synttäreille, kirjastoon, ulos tai muuten vaan kylään. Enää se ei ole niin yksinkertaista, mutta onneksi näköjään silti vielä mahdollista. Pitäisi vaan itsekin uskaltautua rohkeammin kysymään "Tehtäiskö jotain yhdessä?".


Juotiin mansikkasamppanjateetä ja herkuteltiin leipäjuustolla ja lakoilla. Nam ja C-vitamiinin päiväsuositus täyttyi heittämällä.Teehetken jälkeen käytiin mustan, karvaisen alivuokralaiseni kanssa iltalenkillä. Aurinko paistoi vieläkin ihanasti ja jäästä kuului mielettömän hieno kumina ja pauke! Juttelin puhelimessa äitin kanssa ja vastaan tuli ystävä, joka myös höpötti puhelimessa äitinsä kanssa. :D


Lenkin jälkeen löysin itseni tekemästä vatsalihaksia lattialta ja havahduin itsekin miettimään, että mitä nyt oikein tapahtuu. Voiko nyt oikeasti sanoa, että on koukussa liikuntaan? En ole perjantain jälkeen saanut rasittaa jalkoja ja tänään olen koko päivän odottanu, että pääsen illalla tekemään keppijumppaa, vatsoja yhteen tiettyyn tankoliikkeeseen ja venyttelemään. Koska en jaloilla saa tehdä vieläkään oikein mitään suurempaa, päätin reenata ylävartaloa ja vatsoja ja venytellä kunnolla ja teki kyllä niiiiin hyvää! Ehkä mä jonkun spagaatin vielä joskus vedän;)

Tämän pienen kotijumpan aikana katsoin jakson Me or dogia, en ymmärrä mikä siinä sarjassa saa mut niin hyvälle tuulelle! Ehkä kun näkee, että niillä koirilla ja ihmisillä on ongelmia ja sit lopuksi asiat on niin paljon paremmin (niin tiedän, että se kaikki on vain showta, mutta saanhan mä silti olla onnellinen niiden kaikkien puolesta!:> )

Jumpan jälkeen herkuttelin isolla kulholla kasvissosekeittoa ja raejuusto, kylkiäisenä reissumiehen tosi tumma ruisleipä. Se on tosi hyvää, voin suositella, varisnkin paahdettuna!

Sain kivan puhelun numerosta <3.

Sitten hyppäsin lämpimään suihkuun, laitoin pyykistä suoraan tulleen pyjaman päälle ja vetasin lämpösukat jalkaan.

Söin iltapalaksi jugurttia mustikka-hillalisäyksellä.

Olen koko päivän intoillut ja iloinnut näistä pienistä asioita ja nyt tulin vain kertomaan tämän kaiken teille ja jatkankin tästä sujuvasti matkaa peiton alle puhtaisiin lakanoihin. Hymyilen pimeässä yksikseni kunnes nukahdan. :D Tervetuloa kevät<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentista! <3