sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

C3 Mix & Go-blenderi, kodinkoneista parhain

Sanottakoon heti alkuun, ettei tämä ole maksettu mainos, eikä tätä ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa vaan kyseessä on ihan oma mielipiteeni:) 

Viime kevään jenkkireissulla tutustuin tällaiseen blenderiin ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Host äitini teki tällaisella pirtelöitä koko perheelleni ja sanotaanko nyt niin, että nykyään kahvinkeitin, leivänpaahdin ja jopa vedenkeitin jää tälle kapistukselle käyttömäärissä kakkoseksi. Koko perhe ihastui laitteeseen ja nyt K:lla on oma, minulla on oma ja vanhemmillani ja veljelläni on vähän erilaiset, mutta samalla idealla toimivat blenderit. Meillä tämä erinomainen blenderi on ollut päivittäin käytössä jo viime kesästä lähtien ja siksi uskallankin nyt suositella sitä. 

Tokmannin nettikauppa ainakin myy näitä hintaan 24,95e ja äsken kun kävin katsomassa niin huomasin, että kauppaan on tullut sama tuote hopea-pinkkinä! Ei ollut viime kesänä.. Mutta tämä mustakin on ihan tyylikäs. Mukana tulee kaksi 750ml mukia, kaksi kantta, yksi teräosa ja blenderiosa. Elloksen nettikaupassakin näytti olevan uusia samalla idealla toimivia laitteita alkaen 24e. 

Blenderi itsessään menee todella pieneen tilaan ja kaikki osat on helppo puhdistaa. Astianpesukonetta osia ei ilmeisesti ole tarkoitettu kestämään, mutta tiedän vanhempieni ainakin pesevän omansa koneessa.  Laitteella pitäisi pystyä rikkomaan myös jääpaloja, mutta sitä en ole vielä itse kokeillut. 

 Tällainen blenderi on myös hyvä lahjaidea sellaiselle "jolla on jo kaikkea" koska kukapa ei tykkäis smoothieista ja pirtelöistä, varsinkin kun tehosekoittimen putsaamisen ei mene puolta päivää.

Itse käytän tätä vähintään kerran päivässä tehdäkseni itselleni välipalan johon tulee banaani, purkki maitorahkaa ja n. 5dl maitoa (n.380kcal). Nopea ja helppo välipala tehdä ja ottaa mukaan vaikka luennolle tai töihin. Te jotka haluaisitte maitorahkan olevan osa jokapäiväistä ruokavalioanne, mutta ette voi sietää sen makua niin tämä on siihen loistava ratkaisu! Itsekään en ole suuri maitorahkan ystävä, mutta maito ja banaani häivyttävät epämiellyttävän maun kokonaan pois ja pirtelö on enemmän nautinto kuin pakollinen paha.

Näin helppoa se on:


1. Laita ainekset mukiin


2. Kieritä teräosa mukin päälle


3. Käännä muki ylösalaisin ja liitä blenderiin. Odota, kunnes ainekset ovat sekoittuneet

4. Poista teräosa

5. Juo suoraan mukista tai jos otat pirtelösi mukaan niin laita kansi paikalleen ja heitä muki reppuun! Mix and Go!;)

8 kommenttia:

  1. Mä käytin tätä jatkuvasti jäisten marjojen kanssa (siis smoothieita tein myös) ja terät meni tosi nopeasti tosi huonoon kuntoon. Kovin pitkä ilo ei sitten loppujen lopuksi ollut :( Nyt ei enää pilko jäisiä marjoja ollenkaan, joten vaihdoin "kunnon blenderiin", joka tuntuu käytössä paremmalta. Osien tiskaaminen tosin on rasittavampaa, kun siinä on se iso lasikannu likasena aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi harmi! :/ Täytyy sit varmaan jättää jäiset marjat ja jääpalat vanhan tehosekoittimen huoleksi! Hyvä tietää! Mä olen tällä tehnyt ainoastaan hedelmistä ja rahkasta ja siinä tämä on kyllä ollut korvaamaton. Varsinkin kun en ole mikään ahkera siivoamaan niin se painava lasi kannu ja vähän vaikeasti puhdistettava terä siellä pohjalla riitää siihen, että smoothiet jää tekemättä..:D kiitos kommentistasi ja mukavaa,että olet eksynyt blogini pariin!:)

      Poista
  2. Näyttää kätevältä, onkohan tää kovin äänekäs vehje? Voin kuvitella että naapurit tykkäis kun vähän surauttelisin aamuviideltä eväitä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tää ehkä mikään hiljasinkaan oo :D mut toisaalta tällä on tosi nopea tehdä varsinki jos jotain banaania ja maitorahkaa tai muita pehmeitä aineksia sörsselöi. Meilläkin kyllä ihan huoletta rivarissa tehdään aamukuuden aikoihin eväitä... Ei oo tullu ainakaan vielä sanomista:. Ja ehkä edellisenä iltana voi tehdä jo valmiiksi, jos naapureita häiritsee?:)

      Poista
  3. Moi, olisin pullosta kysynyt, että lukeeko siinä bpa free? Siitä ei ole mitään mainintaa missään nettisivuilla, joten haluaisin tietää ennen kuin netistä tuon tilaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Valitettavasti en osaa tuohon vastata, sillä olen itse Balilla pullo Suomessa:) Toivottavasti löydät vastauksen muualta!

      Poista
    2. Bpa free maininta löytyy ainakin Verkkokauppa.com:n sivuilta

      Poista
  4. Clas Olsson myy lisäosia, tiivisteitä, teriä...

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista! <3