maanantai 14. huhtikuuta 2014

Enää ei voi perua

... koska lentoliput on ostettu!! Huii.. Nyt se ois sit mentävä! :D Niin jännää! Lennän ensin Phuketiin, muun aikataulun saan tietää toukokuun puolessa välissä. Matka kestää yhteensä kevyet 21 tuntia ja 50 minuttia. Finnairilla Pariisiin ja sieltä jatkan matkaa Malaysian Airlinella Guala Lumpurin kautta Phuketiin. Se on juuri se yhtiö, jonka kone katosi ja on edelleen hukassa. Se kuulostaa älyttömän pelottavalle, mutta jos järjellä miettii, niin se on varmaan tällä hetkellä maailman turvallisin lentoyhtiö. Luulis nimittäin, että ne syynää viimeisen päälle kaiken, jotta muita kriisejä ei pääsisi syntymään. Mut onhan se silti aika hurjaa.. :) Oon toisaalta kuullu pelkkää hyvää siitä lentoyhtiöstä ja se on ihan kunnollinen, ei siis mikään halppisyhtiö. Tapahtuneen vuoksi vaan on poljettu hinnat alas. Ostin ainoastaan menolipun, sillä en tiedä vielä milloin tulen takaisin ja mitä kautta. Vähän unelmoin välipysähdyksestä Pohjois-Carolinassa... :)

  
Lähtöön on alle 4 kuukautta. Jännittää ja oon ihan tuhannen innoissani!! En voi väittää, etteikö ihan piikkiriikkisen pelottaiskin. Toisaalta jos oon 15-vuotiaana selvinnyt vuoden toisella mantereella ja lennelly pitkin ja poikin Amerikkaa niin miksi en melkein kymmenen vuotta myöhemmin selviäisi puolesta vuodesta Aasiassa? Ehkä silloin 15-vuotiaana ei vaan älynnyt oikein huolestua tai pelätä mitään, nyt soi jo jos jonkinlaiset varoituskellot. :D Ehkä lähinnä siksi, että Aasia on minulle vielä toistaiseksi niin tuntematon. Ehkä juuri siksi se on myös sitäkin houkuttelevampi. Odotan niin, että saan syödä sticki riisiä joka päivä! Se on niiiiin hyvää. 

Tämä on nyt tällainen into-pinkee-postaus, mutta oli pakko päästä intoileen. Nyt muka yritän mennä nukkumaan.. Tässä pieni kuvantäyteinen postaus Balista eräästä blogista, jota seuraan. Voin kertoa, ettei nuo kuvat ainakaan vähentäneet innostusta.. :)

Hetkeksi takaisin vielä tähän päivään. Toivottavasti teillä kävi paljon virpojia ja saitte kauniita vitsoja! Meidän mökille ei eksynyt ainuttakaan, mutta se ei haittaa, koska ei me oltais oltu kotonakaan. Käytiin iskän kanssa kuvausreissulla, tuli hienoja räpsyjä. Ollaan myös leikitty lapinnopeinta kuukkeleiden ja talitinttien kanssa ihan hyvällä menestyksellä. Kuvia tulossa, kunhan loman jälkeen pääsen omalle koneelle. :) Niin ja smoothiet pitää nyt kahden viikon tauon olosuhteiden pakosta, mutta ehkä se ei haittaa. Näillä puheilla, mukavaa viikon alkua! :)

4 kommenttia:

 1. Aivan mieletön reissi varmasti tulossa ja en voi toivottaa kun turvallista matkaa sulle!! :) Mua kiinnostaa tietää mitä K miettii sun lähdöstä..? Ite jos omalle kohdalle miettisin niin ei varmaan tulis lähdettyä... :o Ja asiahan ei mulle kuulu jos et siitä halua kertoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon ja uskon kans et hyvä reissu on tulossa!:) Toivottavasti turvallinen myös! K on ollut todella kannustava! Alusta asti sanonut, että jos se on se mitä haluat niin sitten täytyy mennä. Ollaan molemmat vähän sitä mieltä, ettei auta jättää unelmia toteuttamatta toisen vuoksi, ettei sitten ala harmittaa myöhemmin eikä pääse sanomaan, että sun takias ei tullut käytyä:D Sama pätee myös toiseen suuntaa jos K jotain keksii! Nyt alkaa vähän olemaan jo sellainen aika, että jos meinaa vielä tämmöisiä reissuja tehdä niin nyt on vähän niin kuin tehtävä. Muutaman vuoden päästä on varmaan jo eri tilanne kun valmistun ja pitäis työelämään ryhtyä:)
   Mutta ikävähän sillä varmasti tulee, ainakin parempi ois tulla! :D

   Poista
 2. Omaatte kyllä tosi hienon ajattelutavan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan kumpikin olla seikkailijoita. Ja jos toinen estää toisen seikkailut niin sit ei kyllä voitais olla yhdessä:)

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3