torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappu ja vappukynnet




Vapppu! Jes! 
Mun vappu on menny ja menee tiukasti opiskellessa, joten ei alkomahoolia eikä myöhään kukkumista. Mutta olen ihan tunteella mukana teidän puolesta, jotka olisitte normaalisti huomenna töissä tai luennoilla ja saittekin ottaa viikonloppuun pienen varaslähdön! :) Ja kyllä mekin ihan vähän juhlistetaan, nimittäin avataan grillikausi tänään!  Käytiin äsken koiran kanssa ulkona ja oli sellaiset tuoksut, että muutama muukin laittanu on makkarat tulille. Ilmeisen monessa paikassa on tänään valkea vappua, mutta täällä paistaa aurinko niin kauniisti ja se jos jokin nostattaa mun vappumieltä!

En olekaan kertonut, mutta lauantaina tulee kaksi viikkoa täyteen maidotonta ja viljatonta ruokavalioa. Kerron siitä koko jutusta myöhemmin lisää, mutta näin rajoitettu ruokavalio on myös leikannut mun herkuttelua aika minimiin. Ainoa herkullinen asia tänäänkin on mun vappukynnet, jotka väsäsin, ja niitäkään ei saa pureskella. Toisaalta elättelen toiveita, että jostain vielä ilmestyis pullo simaa... 8) 

Mun vasemman käden pikkurillin maalaus epäonnistui ensimmäisellä kerralla, joten sitä korjatessa päätin tehdä myös pienen kynsitutoriaalin! On muuten ensimmäinen laatuaan tässä blogissa. Ihan vaan vapun kunniaksi. Tällä samalla tekniikalla tehdään hombre, eli liukuvärimaalauksetkin. Olin suunnitellut tekeväni tämän serpentiinin väreillä, mutten ollut ottanut huomioon, etten omista sinistä enkä vihreää lakkaa, joten meni vähän soveltamiseksi. Mutta nämähän on aika ihanan keväiset, jos ei jopa kesäiset, vai mitä? :) 
Mutta nyt päästän teidät siman ja tippaleipien pariin ja lähden itse raivaamaan pöytää tuolta opiskelumateriaalin alta, jotta voidaan kattaa siihen grilliherkut kahdelle. 

Ihanaa vappua simasuut!! <3



Vappukynnet - näin se käy!

1. Levitä aluslakka
2. Levitä valkoinen pohjaväri
3. Levitä erikeeperiä kynnen ympärille siveltimellä, mutta ei kynnen päälle
4. Muodosta haluamasi kuvio sieneen eri värisillä kynsilakoilla
5. Taputtele kuvio kynteen. Toista vaiheet 4 ja 5. Tee sama kaikille kynsille
6. Kuori sotkuinen erikeeperi pois
7. Levitä pari kerrosta päällyslakkaa
8. Vola!





KLARA VAPPEN!!

3 kommenttia:

  1. Vau! Tosi kauniit ja niin iloisen väriset! Täytynee kokeilla itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla! Mustakin nämä on jotenkin tosi ihanat! :) En ole vieläkään raaskinut luopua. Vähän työläät ehkä, mutta aika helpot silti!

      Poista
  2. This way my partner Wesley Virgin's report begins in this shocking and controversial VIDEO.

    You see, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he found hidden, "MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get whatever they want.

    THESE are the exact same SECRETS many famous people (especially those who "come out of nowhere") and top business people used to become wealthy and famous.

    You've heard that you use only 10% of your brain.

    Mostly, that's because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

    Maybe this thought has even occurred INSIDE OF YOUR very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain seven years back, while riding an unlicensed, beat-up bucket of a car without a license and with $3 on his bank card.

    "I'm absolutely fed up with living paycheck to paycheck! When will I finally make it?"

    You've taken part in those questions, am I right?

    Your own success story is waiting to start. All you have to do is in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista! <3