torstai 28. marraskuuta 2013

Kauneus on kameran linssissä

Tavallaan vähän viime postausta mukaillen, laitoin tähän nyt kuvia pienistä asioista joiden ohi melkein kävelin, mutta jotka lopulta saivat minut pysähtymään ja ottamaan kuvan. Olen todella, äärimmäisen pahoillani huonosta kuvanlaadusta:( kamerakännykkäni ei vain kertakaikkiaan pysty parempaan.. Jos joku haluaa antaa mulle järjestelmäkameran niin olisin Todella kiitollinen! Ja lupaisin opetella käyttämään sitä! Pääsin testaamaan sellaista yhdessä tapahtumassa ja voin kertoa, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä..

Muokkaamalla näistä olisi varmaan saanut kivemman näköisiä, mutta koska en kännykällä osaa vielä tehdä kuville mitään ja koska en saa kuvia puhelimestani koneelle niin niiden täytyy nyt kelvata näin. 

Käytännössä siis otin kännykästäni kuvia joissa on jotain, jonka vuoksi olen uhrannut usean sekunnin kiireisestä elämästäni, vain siksi, etten unohtaisi sitä, tai olen halunnut jakaa sen jonkun toisen kanssa. 
Tämä ensimmäinen on otettu Jyväskylän Mattilanniemen kävelykadulta. Olen pahoillani jos olet nähnyt sen jo monta kertaa, se on mun mielestä vaan niin hieno:] Valaistus ja kaikki oli kohdallaan. Jää voi näyttää niin hienolta, ja tässä jopa tuo katukivetys on just hyvä! 

                     
Tämä kuva kuuluu samaan kategoriaan, mutta valaistus oli aivan kauhea.. Ja kännykkäparkani ja minä emme yksinkertaisesti pystyneet parempaan, mutta ehkä tuo jään muodot antaa ajatuksen miltä se livenä näytti.
                           Tässä on karvaisia kiviä! Hihii. Uskomattoman hauskan näköisiä auringossa!Näissäkin kiekuroissa oli paljon jäähilettä, mikä näkyisi, jos olisi kunnon vempaimet


Toiset ovat sitkeämpiä kuin toiset;) Oisin halunnut korostaa tuota vihreää lehteä!


Heijastukset on hauskoja, lätäkössä oli vielä jäätäkin, mut ylläri: se ei tässä näy!


Arvatkaa miten innostuin kun luin pääsykokeisiin ja chilipähkinäpussista löyty tämmönen:> Mindmapin aiheena siis solukalvon ulokkeet..Puuh.


Jääpuikot (joita pitää etsimällä etsiä että ne huomaa tässä) ja talvinen sininen hetki.


Ruskalehdet auringossa, kaunista. Jos ois järkkäri...


Huurre<3Lisää lehtiä... Tuo kirkas vihreä punkee tuolta mahtavasti läpi.Kattokaa missä tuo puu kasvaa!! Tämä on ihan lähellä meidän asuntoa ja aina kun käytän koiraa kävelen tämän ohi. Tähän liittyy sellainen juttu, että aina kun mulla meinas usko loppua pääsykokeisiin lukiessa, niin mietin tätä puuta. Jos se pystyy kasvamaan tuolla niin minäkin pystyn mihin vaan

Lehden kaks eri sävyä, pisarat ja karkea maa, niin ihana.


Pelkkää juhlaa Pauligilla! Tässäkään ei vaihteeksi näy värit oikein. Kuppi varmaan alunperin on ollu punainen, lokakuussa se oli jo vaalean vihreä...(?)

Tämä ihme hörhiläinen leijaili ämmilän (=mummolan) pihassa. Se oli pikkulinnun ja ampparin sekoitus, tai ainakin se oli jonku pikkutintin kokoinen mut siivet ja noi anteennit on kyllä hörhiläisten. Vieläkään ei tiedetä, et mikä se oikeasti oli, arvauksia otetaan vastaan!
                             
Pakollinen pisara lehdellä kuva. Voi jos oisin saanut vähän syvennettyä tuota vihreää tai vastaavasti tarkemman kuvan pisaroista.
 Lisää pörröisiä asioita:) Ja tietenkin aurinko. 
                                 

Tiedän, melkoinen kaaos, mutta silti huurteen ja kiekuroiden kanssa tämä oli todella kaunis!


Huurre_ja_lehdet osa 101.
                                      

Kiekurat ja vasemmalta ylhäältä tuleva aurinko, ainoat värilliset asiat kuvassa, oisin halunnut vähän zoomata ja rajata kuvaa niin se ois korostunut paremmin, mutta vielä työkalujen puuttuessa tähän on tyydyttävä:) 
                                  
Toivottavasti tykkäsit ainakin osasta kuvista! Järjestelmäkameran lahjoittajaa odotellessa jatkan kännykän käyttöä. Löysin kännykästä kuvia muistakin aiheista, joten niitä luvassa lisää;)

Pidetäänhän siis silmät auki, muutoin jää paljon kaunista näkemättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentista! <3