sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Taas se vaihtuu

2016 oli kiireinen vuosi. Pääsin valloittamaan viisi uutta maata, tapasin kymmeniä ja taas kymmeniä ihania ihmisiä ympäri Suomea ja maailmaa, suoritin noin 80 opintopistettä, olin aktiivisena Suomen ja Euroopan psykologiaopiskelijoiden liittojen toiminnassa ja pidin 4-10 joogatuntia viikossa. Sanotaanko nyt vaikka niin, että joulukuun ensimmäisen viikon jälkeen ei ole tällä tytöllä ollut enää paljon annettavaa. Onneksi loma onkin pyhitetty lepäämiselle ja latautumiselle.  

Kuten en muinakaan vuosina, en viime uutena vuonnakaan tiennyt mitä tuleva vuosi toisi tullessaan. Suurilta yllättäviltä mullistuksilta ei säästytty nimittäin tänäkään vuonna, mutta joskus on päästettävä irti, jotta jotain uutta voi syntyä. Suunnitelmat ovat hyviä suunnanantajia, mutta olen oppinut, että mieli kannattaa pitää avoimena äkkinäisille muutoksille ja niiden tarjoamille mahdollisuuksille.

Paljon ihanaa toivottavasti on luvassa taas vuonna 2017. Suunnitelmissa olisi nähdä neljä uutta maata ennen toukokuuta, kesään mennessä tavoitteena olisi saada kaksi gradua valmiiksi ja valmistua kauppatieteiden maisteriksi. Kaiken kaikkiaan tuleva vuosi on viimeinen yliopistossa ja Jyväskylässä. Vuoden päästä tähän aikaan olen toivon mukaan saanut kaikki psykologiankin opinnot pakettiin ja innolla odottelen keväällä alkavaa viiden kuukauden harjoittelua, jonka jälkeen onkin aika siirtyä työelämään. Mikä on ensivuoden jokerikortti - se jää vielä nähtäväksi.

Uuden vuoden lupauksia en ajatellut tänä vuonna tehdä. Kuitenkin haluaisin ensi vuonna syödä vielä vähemmän eläinperäisiä tuotteita, tehdä tilaa omalle joogaharjoitukselle, ottaa aikaa luovalle puuhastelulle ja kiinnittää enemmän huomiota ympärilläni oleviin ihmisiin. Voi toki olla, että vasta kevään jälkeen on enemmän aikaa paneutua näihin. Tai ei välttämättä silloinkaan. Ja sekin on ihan ok. Koska ennen kaikkea haluan olla itselleni armollinen ja huolehtia omasta jaksamisestani. Joten rakas 2017, voisiko vuoden yllättäjä olla jotain mikä ei vaatisi kovasti aikaa, energiaa tai kotisohvalta poistumista?

Kiitos 2016, olit jokseenkin raskas, mutta sitäkin opettavaisempi, ja toithan tullessasi myös paljon ihanaa. Olkoon seuraajasi hieman rauhallisempi ja ennalta-arvattavampi tapaus, jota ei kuitenkaan voi tylsäksi haukkua.


Ihanaa uutta vuotta teille kaikille! Syökää paljon (vege)nakkeja, halatkaa lähimmäisiänne ja älkää uskoko kaikkea mitä tinat teille kertoo! <3


10 kommenttia:

 1. Oi ihana Karoliina ❤ Oletpa ollut touhun tyttö 😊 Terkuin Päivi Rovaniemeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti Päivi, kiitos! <3 Terkkuja sinne Rovaniemelle, mä lähdin sieltä eilen pakkasia pakoon! :)

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä tuleva vuotesi - todellakin siltä että tykkäät siitä, mitä teet! Tämä on muuten ensimmäinen kerta minulle blogissasi, mutta ei varmastikaan viimeinen. :)

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Selja, ihana kommentti! <3 Tervetuloa toistekin! ;) Kävin kurkkaan myös sun blogin ja käyn varmasti jatkossakin :)

   Poista
 3. Hei kaunis! :) Minusta tuo vuoden 2017 yllättäjä kuulostaa kerrassaan mainiolta! Levollista vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Haha vielä sitä ei ole paljon näkynyt, mutta odotukset on sitäkin suuremmat syksylle! ;)

   Poista
 4. Ihana blogi, toivottavasti et ole kokonaan lopettanut kirjoittamista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Olin aika pitkällä luovalla tauolla, mutta nyt taitaa olla aika palata blogin ääreen! Tervetuloa mukaan! :)

   Poista
 5. Oletko TARVITTAVAT ylimääräisiä käteisvaroja / hätäapuja?
  Hae lainaa nyt !!!
  ✅ Luottokelpoinen määrä 5 000,00 euroa jopa 500 000 000,00 euroon
  ✅ Joustavat lainaehdot
  ✅ 2%: n matalalla korolla

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja:
  Gonzalez Andres Lainayhtiö
  Email-gonzalezandresloan@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

  Plus, getting it running is as easy as 1--2--3!

  Here's how it works...

  STEP 1. Choose affiliate products the system will promote
  STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (this LITERALLY takes 2 minutes)
  STEP 3. See how the affiliate system explode your list and up-sell your affiliate products on it's own!

  Do you want to start making money?

  Get the full details here

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista! <3