sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonloppu ja marjastusreissulta maistuva smoothie

Moi vaan! Ihana on ollut huomata, että ihmisiä on silmäasia kiinnostanut. Se on herättänyt keskustelua ja kommentointia niin täällä kuin facebookissakin. :) Lisää kuvia on pyydetty, joten niitä on tulossa kunhan saan ulkoisen kovalevyn käsiini. 

Tämä viikonloppu on ollut jälleen tosi ihana! Mutta siitä kerron alempana lisää, tähän väliin mustikkapäärynäpirtelö

1 annos, tarvitset:
1 päärynä
100g mustikoita
1dl vettä
1/4 sitruunaa
ja hunajaa oman maun mukaan (itse laitoin noin 1/2 tl)

Leikkaa sitruuna, kuori ja pilko päärynä ja heitä ainekset blenderiin. Tulokseksi saat todella kesältä maistuvan smoothien. Jotenkin minulle tuli tästä mieleen kesäinen marjastusreissu, sellainen tuore mustikka tai ehkä jopa variksenmarja. Tosi hassu flash back loppukesän varvikosta. :)Viikonloppu on mennyt tosi nopeaa, vaikka otinkin yhdenpäivän etumatkaa. Eilen olikin hassua kun oli vasta lauantai, vaikka olin jo kaksi yötä nukkunut Hämeenlinnassa. Vietettiin K:n kanssa perjantaina leffailta, alla kuvia meidän eväistä. :> Katsottiin Piiat-elokuva (the Help) ja voin niin suositella kaikille!! Aivan uskomattoman ihana elokuva ja siitä jäi jotenkin niin hyvä mieli, että nukuin pitkästä aikaa kunnolla sen jälkeen. Mulla on se kirja ja nyt täytyy kyllä lukea se, koska kirja on aina parempi kuin elokuva. Tai no ainakin yleensä. Elokuvista jätetään niin paljon pois ja kirjassa ne hahmot ja paikat voivat olla juuri sellaisia kun itse haluaa kuvitella.

Muita ajatuksia/muistiinpanoja tältä viikonlopulta:

1. NHL-pleikkapeliin voi jäädä koukkuun ja jos huonosti käy, saattaa olla, että joku kuvaa videoa kun heilut ja huudat pyjamassa pelin mukana.. =Salaista materiaalia, jolla voidaan kiristää kriisitilanteissa ;/
2. Kotiruoka on parempaa kuin pikaruoka - perunamuusi on namnam!
3. Ideaparkkiin on oikeasti aika lyhyt matka Hämppälinnasta ja jos ei tarvitse mitään tiettyä vaatekappaletta, niin vaatekaupat voivat olla jopa ahdistavia paikkoja (uskokaa tai älkää!)
4. Lappuhaalarit ovat tehneet comebackin.
5. Jokaista youtube-videoa ei tarvitse katsoa, varsinkaan jos se "sisältää raakoja kohtauksia". Things that are already seen cannot be unseen ja mielenrauha voi järkkyä. Pahasti.
6. Vohvelit tuoksuu ja maistuu sunnuntaiaamuisin erityisen hyvälle, varsinkin pinkillä vohveliraudalla tehtynä.
7. Mämmi ja vaniljajäätelö ovat ihan maistuva yhdistelmä, etenkin jos tykkäis mämmistä.
8. Pysy kaukana vauvoista, vauvakuume on parantumaton sairaus ja yllättävän ärhäkkä sellainen! Ei ole mitään suloisempaa kuin lapsen spontaani naururemakka tai sylissä viihtyvä pieni lämpöpatteri, jota myös vauvaksi kutsutaan. <3
9. Pieniä Suuria Seikkailuja on käyty kurkkimassa jo yli 6000 kertaa! Kiitos!Kevät on jo täällä. Päivät pitenee ja lämpenee. Vetäkäämme keuhkot täyteen raikasta, katupölyn täyteistä, lannoitukselta tuoksuvaa ilmaa ja siristellään auringossa siitepölyn vuoksi kutisevia silmiä päänsärkyyn asti.. No ei sentäs! :) Ei mitään tollasia neiti-negtiivi-mietteitä (paitsi allergikoilla on kyllä oikeus niihin! :/ ).  Mulle kevät on aina todella virkistävää aikaa katu- ja siitepölystä sekä lannoitteiden tuoksusta huolimatta. Valo ja lämmittävä auringonpaiste tekevät ihmeitä näinkin leudon talven jälkeen.

 Joten eiköhän käännetä naamat kohti aurinkoa ja nautitaan siitä ajatuksesta, että synkkä talvi on jo takana ja Suomen lyhyt, mutta sitäkin valoisampi kesä on enää viikkojen päässä. Aurinkoista ja lämmintä alkuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentista! <3