perjantai 15. heinäkuuta 2016

Mitäs sitten?

Rimakauhua. Niin siinä käy kun on riittävän kauan kirjoittamatta. Pitäisi kirjoittaa jotain tosi hyvää kun kerran kirjoittaa. Huomenna on aina hyvä päivä ja yhtäkkiä juttuidea onkin jo vanhentunut. Harmittaa, ja sitten vielä vähemmän saa aikaiseksi kirjoitettua. Blogi on kyllä usein mielessä ja aina tuntuu pieni pisto sydämessä, kun en edes muista koska olen viimeksi täällä käynyt.


Kevät oli täynnä töitä, koulua, kunniatehtäviä, matkoja, hyvästejä, uuden opettelua ja elämää suurempia muutoksia, joista kerron kun sen aika on. Mukana on ollut paljon suuria tunteita. Iloa ja intoa, onnea, ylpeyttä ja kiitollisuutta, mutta myös surua, kaipuuta, haikeutta ja jopa ripaus pettymyksiä. Pienen ihmisen energia on rajallista ja blogille sitä ei ole viime aikoina riittänyt.

Nyt on kuitenkin tullut aika pysähtyä. Palasin viime viikolla viimeisimmältä ulkomaan matkalta ja seuraava odottaa vasta elokuussa. Koko olemus huutaa, että nyt on pysähtymisen ja nollauksen hetki. Onneksi nyt on aikaa. Aikaa hengittää. Aikaa tutkiskella tätä hetkeä. Aikaa etsiä uutta suuntaa. Nyt on myös aikaa tehdä gradua ja keskittyä omaan joogaharjoitukseen. On tilaa ottaa lenkkeily taas osaksi elämää ja on intoa ja mahdollisuus aloittaa blogi tai jopa molemmat blogit uudelleen. Päällimmäisinä tunteina ovat ihmetys, odotus ja jopa pieni hiljainen into tulevasta.

Tämän kirjoituksen punainen lanka loistaa poissaolollaan, mutta jostain on aloitettava. Tällä kertaa tämä teksti saa luvan tehdä sen. Joten tervetuloa takaisin mukaan tämän pienen tutkimusmatkailijan pieniin ja suuriin seikkailuihin. <3 En edes tiedä mistä alottaisin.
4 kommenttia:

 1. Asian vierestä; olen syvästi kateellinen poikatstävällesi. Hän saa katsella kasvojasi ja silmiäsi päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi miten ihana kommentti! Poikaystäväni varmaan komppaa jos sanon, ettei se ehkä aina ihan pelkkää juhlaa ole.. ;D

   Poista
 2. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Do you realize there is a 12 word sentence you can tell your man... that will induce intense emotions of love and instinctual attractiveness for you deep inside his chest?

  Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, adore and look after you with his entire heart...

  ===> 12 Words Who Trigger A Man's Desire Response

  This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him try harder than before to build your relationship stronger.

  As a matter of fact, fueling this all-powerful impulse is so essential to getting the best ever relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You'll immediately find him expose his mind and soul to you in such a way he haven't experienced before and he'll distinguish you as the only woman in the world who has ever truly attracted him.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentista! <3