perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kaksi uutta suosikkia jääkaapista

Moikkeliskoikkelis! Tänään ajattelin esitellä teille kaksi uutta suosikkia jääkaapistani: Valion plus maitokaakao ja mangopiimä! Molemmat ovat laktoosittomia tuotteita, aikasen terveellisiä, ok hintasia ja vieläpä hyvän makuisia. Siksi siis halusin ne teille esitellä. 8)
Alotetaan vaikka tästä piimästä. Niin tiedän, mangopiimä? Mitä ihmettä? Yök. Mutta onko sittenkään?;) Ainakin piimän ystäville voin suositella tätä lämpimästi! Olisi hauska kuulla mitä ei-piimäfanit tästä sanoo.. Tässä nimittäin on hassu maku kun piimä tavallaan maistuu etuosassa suuta ja takaosassa maistuu raikas mangopiltti ja ainakin muhun tuo yhdistelmä uppoaa. Tämän kanssa yhtä aikaa alettiin myymään myös mustikkapiimää, mutta se ei ollut minun mielestä yhtä hyvää. Juon tätä välipalana, lasillisen aterioiden välissä. Jotenkin yhdistelmä on sen verran outo, etten ehkä osaisi käyttää tätä ruokajuomana, mutta yksistään on nautittavan hyvää! Ja niin kuin näkyy ravinto sisällöstä, tämä on oikein passelia välipalaksi. Jos olet halunnut kokeilla jotain uutta ja erikoista niin nappaapa tämmönen purkki mukaan ens kauppareissulla!Sitten plus maitokaakao. Tämän suurkuluttaja olen ollut jo usean kuukauden. Uusi tutkimustuloshan on, että paras palautusjuoma olisi maitokaakao. Kun otetaan huomioon tämän aineen korkeampi proteiinipitoisuus niin tämä käy kyllä ihan palkkarista ja siinä tarkoituksessa sitä käytänkin. Minulla ei ole varaa gainomaxeihin ja muihin ja jotenkin en ihan mielelläni vedä päivittäin niitä kalliita "keinotekoisia" palautusjuomia. En osaa niiden terveellisydstä tai epäterveellisyydestä sanoa mitään, mutta tällainen asenneongelma itselläni on. Siksipä tämä on oiva ratkaisu niin mielenrauhan kuin kukkaronkin kannalta. Varsinkin lämmitettynä tämä on tosi nam<3 Jos on ollut iltareenit niin lämmitän mukillisen iltapalaksikin. :P
Laitoin tähän ihan vertailun vuoksi rasvattoman maidon ravintosisällön. Ehkä helpompi hahmottaa, että millaisista aineista on kyse. 

Oletteko kokeillut kumpaakaan ja mitä mieltä olette? Jos ette, niin kokeilkaa ihmeessä! Ja hei, onko jollain kokemuksia niistä maitomehuista? Suosituksia? Sellaista en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan. Mutta pakkohan sitäkin on kyllä jossain vaiheessa testata.. :)

2 kommenttia:

 1. En oo maistanut kumpaakaan, mulla on ollut oletus että noi on ihan kauheita sokeripommeja. Mutta ei ne näytäkään olevan, mäkin haluun siis kokeilla :))
  Kun tykkäät tosta mangopiimästä, nii tykkäisit varmaan sellasesta sekotuksesta mihin Jarkko pari vuotta sitten ihastui. Sekotti piimää ja appelsiinimehua, ja hyvää oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo äkkiä aattelis, että nämä ois sokeripommeja, mutta ei!:) Suosittelen kokeilemaan! Onko Jarkolla joku salainen suhde luku paljonko tulaa mehua ja paljonko piimää?:) Kuulostaa lähes yhtä arveluttavalta kuin tuo mangopiimä, mutta juurikin siltä, että se voisi olla myös hyvää:D

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3