perjantai 14. maaliskuuta 2014

Multiwaymekko vuosijuhliin

Heissan!

Mä olen täällä kaksi päivää väkertänyt mekkoa ja nyt sain sen valmiiksi! Mekkoni on siis multiwaymekko, eli sen voi pukea päälle lukuisilla eri tavoilla. Nyt toivoisinkin, että auttaisitte minua päättämään miten puen mekkoni huomenna vuosijuhliin! Valitsin kahdeksan eri tyyliä vaihtoehdoiksi ja äänestää voi sivun oikeassa yläkulmassa tyyliä vastaavalla numerolla. En ole mikään malli, mutta jollekin se mekko oli päälle laitettava:D ja olisin halunnut laittaa tämän postauksen jo alkuviikosta, mutta tiedättehän te sen kun on kiire ja ei se mekko toivomalla tule...:< Tukka ja kengät vaihtuu huomista varten ja ehkä jotain korujakin olisi suotavaa käyttää.

Kalsaritapetti ja sisustuskoira<3

                1
       2
    3


     4


       5


     6


    7


    8


Lopuksi teille vielä vähän tekemisen intoa!
"Kenen idea oli tehdä mekko itse?!"

Lauantaina klo 16 katson mitä olette äänestäneet:) Senkin jälkeen saa vielä toki äänestää kivointa lookia! Nyt ranskalainen manikyyri ja muita ihania turhuuksia huomista varten!

7 kommenttia:

 1. Tosi hieno!! :) Istuu täydellisesti sun kropalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja saako äänestää kahta ku en osaa päättää ;DD

   Poista
  2. Kiitos Anni!! Se on kirjaimellisesti tehty mun päälle ja se on tommosta venyvää kangasta;) ja anna mennä vaan!:D kiva kun saa useita mielipiteitä!

   Poista
 2. Mun mielestä 7!! :) Tosi kaunis vartalo, että sopii kyllä mikä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi!:)) Kangas antaa paljon anteeksi niin työntuotokselle kuin tekijällekin;> 7 näyttäs olevan muidenkin mieleen!:)

   Poista
 3. Vähän sä oot kätevä mimmi kun tollai vain mekkoja teet :))) Seiska on mun suosikki kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mekko saattaa vaikuttaa super mahtavalta kun sitä voi käyttää nii monella eri tavalla mut on ehkä yks helpoimmista ikinä!:) Näyttää vahvasti siltä et huomenna mennään seiskalla:P

   Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3