perjantai 9. tammikuuta 2015

Lady in red

Nyt on kinkut syöty ja uusivuosi rällätty! Ainakin leikisti.. Kinkku ei nimittäin kuulu joulupöytään täällä sen enempää kuin joulu juhalpyhiin ja uusi vuosi meni rauhallisesti pidellen emonsa menettänyttä muutaman päivän ikäistä kissanpentua sylissä ja antamalla sille niin paljon rakkautta kuin tästä kehosta irtoaa!
 
Muuten vaan on kiirettä pidellyt, nimittäin perhettä oli käymässä täällä kaukomailla ja aika haipakkaan ollaan tultu Hong Kong- Singapore- Bali- Gilit- Bali - Vietnam väli ja nythän kirjottelen siis Kuala Lumpurista. Matkablogista voi lukea matkustusasioista lisää vähän viiveellä, kunhan pääsen taas kunnolla sorvin ääreen. Huomenna matka jatkuu kuvankauniille Cameron Highlandsille ja sieltä Malesian kansallispuistoon. Perjantaina lennän Bangkokiin, jossa tapaan minulle rakkaan partasudin! <3 (Joka kyllä lupasi ajaa sudin pois siihen mennessä...)
 
Paljon olisi taas asiaa ja tarinoitavaa, mutta ehkä minun vielä täytyy hetki koota ajatuksiani ennen kuin alan kertomaan teille lisää Balin hyvästeistä, kotiin paluun lähestymisestä, melkein kissanpennun adoptiosta, lentoturvallisuuden pohdinnasta, healerin eli parantajan neuvoista/kehoituksista, tulevan kevään panikoinnista, tai ylipäätään kaikista iloista ja suruista ja niiden ristiriidoista.
 
Puuuh. Asia kerrallaan ja silleen. Nyt laitoin kuitenkin jo kauan sitten otetut kuvat ihanasta saksalaisesta Miristä, joka suostui minulle malliksi! Miri oli vapaaehtoistyöntekijänä Balilla kilpikonnien pelastuskeskuksessa ja löysi sieltä itselleen miehen, jonka kanssa oli valmis menemään naimisiinkin ja palasi sen vuoksi Balille. Ikävä kyllä kaikki rakkaustarinat ei aina pääty onnellisesti ja Miri päätyikin viettämään Balin vaihtoajan keskittyen täysin itseensä. Kaikella on ilmesisesti tarkoituksensa, kovin tyytyväinen Miri tuntuu olevan päätökseensä tulla Balille, vaikka suunnitelmat menivätkin uusiksi. Kuvia on tulossa vielä toinen satsi lisää tästä tummasta kaunottaresta, kunhan pääsen isolle koneelle, jossa ulkoinen kovalevy ja hiiri toimivat yhtä aikaa - tässä pinkissä ihanassa matkakompaktissa versiossa voi valita vain jomman kumman. <3
 
Mitäs ootte mieltä kuvista? :)
 


 

 





4 kommenttia:

  1. Huikeita kuvia ja ihan superkaunis malli!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny!!:> Malli oli kyllä upea, eikä tuosta kissailmeestä olisi voinut uskoa, ettei Miri ole ennen leikkinyt mallia!

      Poista
  2. VAU!! :D Upeita kuvia! Tuo kolmas portailla istuessa ja tuo, jossa malli makaa kivellä on aivan tajuttoman hienoja! Oot kohta ihan ammattilaiskuvaaja kun palaat siellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! :] Miristä tuli niin paljon kivoja kuvia, että sen takia meni niin älyttömän kauan saada nämä tänne kun en vaan osannut päättää ja jossain vaiheessa vaan kyllästyin käymään niitä uudestaan ja uudestaan läpi :D nytpä tein siis kompromissin ja laitan vielä toisen satsin tätä kaunotarta jossain vaiheessa:) Ja kiitos! vielä jonain päivänä.. ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3